Προσκλήσεις για το θεατρικό παιχνίδι της Κάρμεν Ρουγγέρη για «Το Βιβλίο της Ζούγκλας»
...
Ένα ξεχωριστό δημιουργικό παιχνίδι για παιδιά ηλικίας από επτά ετών και πάνω υπόσχεται η Κάρμεν Ρουγγέρη και η ομάδα της με αφορμή τη νέα ταινία της Disney «To Βιβλίο της Ζούγκλας» που θα προβάλλεται στους κινηματογράφους από τις 21 Απριλίου από τη Feelgood (και σε 3D).
Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποσπάσματα της νέας ταινίας, θα διαλέξουν τον αγαπημένο τους χαρακτήρα, να βιώσουν τα συναισθήματα των θαμώνων της ζούγκλας, να εμπνευστούν, να αυτοσχεδιάσουν, να χορέψουν.
Συμπληρώστε τη φόρμα για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσετε μία από τις διπλές προσκλήσεις. Προσοχή! Οι προσκλήσεις αφορούν μόνο παιδιά άνω των επτά ετών (δηλαδή τον/την νικητή/τρια και ένα αδελφάκι ή τον/την νικητή/τρια και έναν φίλο/φίλη). Τα παιδιά λαμβάνουν μέρος στο περίπου μιας ώρας θεατρικό παιχνίδι χωρίς συνοδεία γονέα. Οι γονείς δεν συμμετέχουν στο θεατρικό παιχνίδι και δεν συνοδεύουν τα παιδιά, -μέσα στην αίθουσα- κατά τη διάρκειά του.
Κυριακή, 24 Απριλίου. Ώρα προσέλευσης: 17:30, Ώρα έναρξης: 18:00. Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος)
Λίγα λόγια για την ταινία
Λίγα λόγια για την Κάρμεν Ρουγγέρη και την ομάδα της
Κάρμεν Ρουγγέρη: Ηθοποιός-Σκηνοθέτης-Συγγραφέας. Δημιουργός των Παιδικών Σκηνών του Εθνικού Θεάτρου και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.
Πέτρος Γάλλιας: Χορογράφος -Ηθοποιός. Πρόεδρος των Χορογράφων της Ελλάδος.
Χριστίνα Κουλουμπή: Ηθοποιός-Σκηνοθέτης-Εικονογράφος-Ενδυματολόγος
Όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό και το δημιουργικό παιχνίδι:
1. Στο θεατρικό παιχνίδι μπορούν να συμμετέχουν παιδιά άνω των 7 ετών χωρίς συνοδεία γονέα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού (περίπου 1 ώρα)
2. Η διπλή πρόσκληση αφορά σε δύο παιδιά, τα οποία θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στο θεατρικό παιχνίδι. Οι γονείς δεν συμμετέχουν στο θεατρικό παιχνίδι και δεν συνοδεύουν τα παιδιά, -μέσα στην αίθουσα- κατά τη διάρκειά του.
entertainment.in.gr
- Φρίκη στη Βρετανία: Διαμέλισε την σύντροφό της και την έβαλε σε σακούλες σκουπιδιών
- Ιταλία και Γερμανία υπέγραψαν πρωτόκολλο για κοινό σχέδιο δράσης των δυο χωρών σε ασφάλεια και άμυνα
- Σκορπιός για πάντα: Πέθανε o αρχιτέκτονας τoυ ρυθμού των Scorpions, Φράνσις Μπούχολτς
- Παπασταύρου: Αναβαθμίζεται ο ενεργειακός ρόλος της Ελλάδας
- «Η Λόρα μιλούσε συνέχεια για μια φίλη της, την Άννα» – Πρόσωπο μυστήριο αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. – Ελέγχεται αν είναι πραγματικό
- Λανουά: Ο δεκάλογος που επιβεβαιώνει την κατάρρευση της διαιτησίας
