
Όταν τα μοντέλα της Nissan παίζουν ποδόσφαιρο
Ένα ποδοσφαιρικό αγώνα με… τετράτροχους παίκτες διοργάνωσε η Nissan, στο πλαίσιο της εμπλοκής της με το βασιλιά των σπορ ως χορηγού του UEFA Champions League, δίνοντας στη δημοσιότητα το υλικό της ασυνήθιστης αναμέτρησης.
Ένα ποδοσφαιρικό αγώνα με… τετράτροχους παίκτες διοργάνωσε η Nissan, στο πλαίσιο της εμπλοκής της με το βασιλιά των σπορ ως χορηγού του UEFA Champions League, δίνοντας στη δημοσιότητα το υλικό της ασυνήθιστης αναμέτρησης.
Η παράδοξη αυτή προσομοίωση ποδοσφαιρικής αναμέτρησης πραγματοποιήθηκε στην Λατινική Αμερική και με όλους τους τύπους που επιβάλλει ένας επίσημος αγώνας του UEFA Champions League.
Έτσι, εκτός από το αμιγώς αγωνιστικό μέρος η διοργάνωση περιελάμβανε όλο το τυπικό ενός κανονικού αγώνα, ξεκινώντας με την ανάκρουση του ύμνου της UEFA και την παρουσίαση των «ενδεκάδων», ενώ υπήρξε παύση για το ημίχρονο αλλά και διαιτητής.
Το δυναμικό των δύο ομάδων οι οποίες αποτελούνταν από τέσσερις «παίκτες» η καθεμία, πλαισίωσαν τα NP300 Navara σε ρόλο αμυντικού, το X-Trail και το Qashqai ως μέσοι και στην κορυφή της επίθεσης τα ευέλικτα Micra.
Όπως εύκολα υποθέτει κανείς στο τιμόνι των τετράτροχων παικτών βρέθηκαν επαγγελματίες οδηγοί ενώ υπήρξαν και ορισμένοι διάσημοι συνοδηγοί υπεύθυνοι για την χάραξη της «στρατηγικής» του παιχνιδιού μεταξύ των οποίων και δημοφιλείς ποδοσφαιριστές όπως ο Fabian Vargas και ο παλαίμαχος Jorge “Patrón” Bermudez.
Για την ιστορία, ο αγώνας έληξε 3-2 υπέρ της μαύρης ομάδας,
auto.in.gr
- Ο Στίβεν Κολμπέρ θέλει τον Πάπα Λέοντα στο «Late Show» πριν πέσει η αυλαία της εκπομπής του
- Αναβάτης με πατίνι έτρεχε με 120 χλμ/ώρα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης – Βίντεο ντοκουμέντο
- Ρεάλ: Το παρασκήνιο για τον «χοντρό» καυγά Τσουαμενί – Βαλβέρδε που «έστειλε» στο νοσοκομείο τον Ουρουγουανό
- Financial Times: Έτοιμη για συνομιλίες με Πούτιν η ΕΕ; Πράσινο φως από Ζελένσκι
- Παναθηναϊκός: Η Σπόρτινγκ δίνει Ιωαννίδη-Βαγιαννίδη με δανεισμό
- Εδώ είναι Ελλάντα! Η διαιτησία πήρε… Φωτιά επειδή κάνουν κουρέλι του κανονισμούς

