Την Δευτέρα σε κυκλοφορία ο νέος αυτοκινητόδρομος έως την Σπάρτη
Την προσεχή Δευτέρα θα δοθεί σε κυκλοφορία ο νέος αυτοκινητόδρομος Λεύκτρο - Σπάρτη, που αποτελεί τμήμα του αυτοκινητοδρόμου ανατολικής Πελοποννήσου, Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα.
Την προσεχή Δευτέρα θα δοθεί σε κυκλοφορία ο νέος αυτοκινητόδρομος Λεύκτρο – Σπάρτη, που αποτελεί τμήμα του αυτοκινητοδρόμου ανατολικής Πελοποννήσου, Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα.
Η παράδοση σε κυκλοφορία του πρώτου αυτοτελούς ολοκληρωμένου τμήματος που παραδίδεται με σύμβαση παραχώρησης, θα γίνει από τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, στη 1 μετά το μεσημέρι στο χώρο του Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων (ΣΕΑ) Πελλάνας, του αυτοκινητοδρόμου «Μορέας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μουντιάλ 2026: Το πλήρες πρόγραμμα των ομίλων και των νοκ-άουτ
- ΣΥΡΙΖΑ για επεισόδια στην πορεία για τον Γρηγορόπουλο: Η εντολή ήταν η διάλυση των συγκεντρώσεων και η πρόκληση επεισοδίων, πάση θυσία
- Ετοιμάζεις ταξίδι; 10 πράγματα που πρέπει να τσεκάρεις – Ο απόλυτος οδηγός προετοιμασίας
- Η «ξέφρενη» κούρσα της Άστον Βίλα – Ο Έμερι βρήκε τις λύσεις και αποθεώνεται
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Η ηγεσία της ΕΕ και το ενδεχόμενο ενός πρωτοφανούς στρατηγικού ναυαγίου
- Σεισμός 4,6 Ρίχτερ στα Καλάβρυτα


