Εκτροχιασμός αμαξοστοιχίας στο Λιανοκλάδι χωρίς τραυματίες
Εκτροχιάστηκε στις 02:55 τα ξημερώματα της Πέμπτης η επιβατική αμαξοστοιχία 601 που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Αθήνα, λίγο πριν εισέλθει στον σταθμό του Λιανοκλαδίου, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και ενώ κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα. Εκτός τροχιάς βγήκαν τα τέσσερα από τα έντεκα συνολικά βαγόνια. Στην αμαξοστοιχία επέβαιναν 450 άτομα και δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.
Εκτροχιάστηκε στις 02:55 τα ξημερώματα της Πέμπτης η επιβατική αμαξοστοιχία 601 που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα, λίγο πριν εισέλθει στον σταθμό του Λιανοκλαδίου, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και ενώ κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα. Εκτός τροχιάς βγήκαν τα τέσσερα από τα έντεκα συνολικά βαγόνια.
Στην αμαξοστοιχία επέβαιναν 450 άτομα και δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.
Στο σημείο έσπευσαν προληπτικά ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα και αστυνομικές δυνάμεις. Επίσης, στο σημείο μετέβησαν άμεσα συνεργεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, του ΟΣΕ και της ΕΕΣΣΤΥ.
Οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας 601 προωθήθηκαν στον προορισμό τους, την Αθήνα, με άλλη αμαξοστοιχία, ενώ οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας 600 που ξεκίνησαν από την Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, προωθήθηκαν στον προορισμό τους με λεωφορεία.
Η κυκλοφορία των τρένων αποκαταστάθηκε το πρωί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ρόμπερτ Καραντάιν: Το επίσημο πόρισμα για τα αίτια του θανάτου του
- Έρευνα του Χάρβαρντ συνδέει τους θανάτους από καρκίνο με τη διαμονή κοντά σε πυρηνικές εγκαταστάσεις
- ΗΠΑ: Με αυτό το όπλο επιτέθηκαν στο Ιράν – Το χρησιμοποίησαν για πρώτη φορά
- Ποια είναι τα δεδομένα για Φρανσίσκο – Τι συμβόλαιο θα ψάξει στην αγορά το καλοκαίρι
- Ιράν: Οι 3 διάδοχοι του Αλί Χαμενεΐ – Ποια είναι η μεταβατική διοίκηση
- Κολωνός: Αναπάντητα ερωτήματα για την έγκυο που βρέθηκε νεκρή – Προσήχθη ο σύντροφός της

