Ψυχραιμία από όλες τις πλευρές ζητά ο Πιέρ Μοσκοβισί
Να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους ζητεί από όλες τις πλευρές ο επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί, μετά τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης ότι θα εισάγει προς ψήφιση στη Βουλή το φορολογικό και το ασφαλιστικό, ενώ δεν έχει κλείσει η συμφωνία με τους θεσμούς.
Να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους ζητεί από όλες τις πλευρέςο επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί, μετά τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης ότι θα εισάγει προς ψήφιση στη Βουλή το φορολογικό και το ασφαλιστικό, ενώ δεν έχει κλείσει η συμφωνία με τους θεσμούς.
Ερωτηθείς από τη γαλλική εφημερίδα LeMonde, σχετικά με το πώςσχολιάζει την πρόθεσητης κυβέρνησης Αλ.Τσίπρα να νομοθετήσει χωρίς να περιμένει τη γνώμη των δανειστών, ο κ. Μοσκοβισί, επισημαίνει ότι πρέπει όλες οι πλευρές να διατηρούν την ψυχραιμία τους και πως η Κομισιόν θέλει να παίξει μεσολαβητικό ρόλο.
Τονίζει επίσης ότι η ολοκλήρωση της αξιολόγησης είναι εφικτήμέσα στον Απρίλιο «με καλή θέληση και δουλειά».
Ο ίδιος υπογραμμίζει ότι πρέπει να αποφευχθείηαναπαραγωγή του περσινού δραματικού σεναρίου περί Grexit. «Είμαι σίγουρος ότι θα το αποφύγουμε» δηλώνει.
Τέλος, ο κ. Μοσκοβισί εκφράζει την εκτίμηση ότι η εαρινή Σύνοδος του ΔΝΤ είναι ευκαιρία για να συζητηθεί τόσο το κλείσιμο της αξιολόγησης όσο και το θέμα του χρέους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Με νέα κοντάρια για υψηλότερες «κορυφές» ο Εμμανουήλ Καραλής
- ΣτΕ: Και με τις παλαιού τύπου ταυτότητες θα εκδίδονται ή ανανεώνονται τα διαβατήρια – Η ΕΛ.ΑΣ. δεν μπορεί να αρνηθεί την έκδοσή τους
- Η Lady Gaga εκτοξεύει πυρά εναντίον της δράσης της ICE – «Η καρδιά μου πονάει»
- Αποκάλυψη – Στη Γερμανία βρίσκεται η Λόρα – Ταξίδεψε την πρώτη ημέρα της εξαφάνισής της
- Ντον Λέμον: Συνελήφθη από πράκτορες στις ΗΠΑ για συμμετοχή σε διαμαρτυρία κατά της ICE – «Κάλυπτα τη συγκέντρωση»
- Γαλλία: Εκτενής κάλυψη ΜΜΕ της επίσκεψης Βοτρίν στην Αθήνα – Υψηλό το επίπεδο σχέσεων των δύο χωρών στην άμυνα

