Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ροζ» βίντεο πρώην πρωθυπουργού της Ρωσίας με βρετανίδα ακτιβίστρια

«Ροζ» βίντεο πρώην πρωθυπουργού της Ρωσίας με βρετανίδα ακτιβίστρια

Σε ερωτικό βίντεο με 39χρονη γυναίκα εμφανίζεται να πρωταγωνιστεί ο πρώην πρωθυπουργός της Ρωσίας και ηγέτης της ρωσικής αντιπολίτευσης Μιχαήλ Κασιάνοφ. Στις εικόνες που κατεγράφησαν από κρυφή κάμερα και κυκλοφόρησαν από τον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό ΝΤV, o Κασιάνοφ εμφανίζεται σε ερωτικές στιγμές μαζί με την 39χρονη βρετανίδα ακτιβίστρια Νατάλια Πελεβίν. Σύμφωνα με τον σταθμό, η […]

Σε ερωτικό βίντεο με 39χρονη γυναίκα εμφανίζεται να πρωταγωνιστεί ο πρώην πρωθυπουργός της Ρωσίας και ηγέτης της ρωσικής αντιπολίτευσης Μιχαήλ Κασιάνοφ.

Στις εικόνες που κατεγράφησαν από κρυφή κάμερα και κυκλοφόρησαν από τον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό ΝΤV, o Κασιάνοφ εμφανίζεται σε ερωτικές στιγμές μαζί με την 39χρονη βρετανίδα ακτιβίστρια Νατάλια Πελεβίν.

Σύμφωνα με τον σταθμό, η κρυφή κάμερα είχε τοποθετηθεί απέναντι από το κρεβάτι σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Παρίσι. Ωστόσο, άλλα μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν πως οι επίμαχες σκηνές μαγνητοσκοπήθηκαν σε διαμέρισμα στην Μόσχα.

Ο 58χρονος επικριτής του Κρεμλίνου αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, ενώ η 39χρονη παρτενέρ του έκανε λόγο για εγκληματική ενέργεια.

Ο Κασιάνοφ διατέλεσε πρωθυπουργός από το 2000 ως το 2004, πριν αναλάβει την εξουσία ο Βλάντιμιρ Πούτιν, και υπουργός Οικονομικών κατά την περίοδο 1999-2000.

Είναι επικεφαλής του Κόμματος Ελευθερίας του Λαού, ηγέτης του κινήματος Λαϊκής Δημοκρατικής Ενωσης και σφοδρός επικριτής του Πούτιν.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024