Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Καλκούτα: Νέες συλλήψεις για την κατάρρευση της γέφυρας, στους 26 οι νεκροί

Καλκούτα: Νέες συλλήψεις για την κατάρρευση της γέφυρας, στους 26 οι νεκροί

Άλλες τρεις συλλήψεις υπαλλήλων της κατασκευαστικής που ήταν υπέθυνη για την ανισόπεδη φέφυρα  που κατέρρευσε στην Καλκούτα έκανε η αστυνομία, ενώ ο απολογισμός των νεκρών έχει ανέλθει σε 26. Οι ελπίδες για ανάσυρση επιζώντων έχουν σχεδόν εξανεμιστεί τρεις ημέρες μετά το δυστύχημα.

Άλλες τρεις συλλήψεις υπαλλήλων της κατασκευαστικής που ήταν υπέθυνη για την ανισόπεδη φέφυρα που κατέρρευσε στην Καλκούτα έκανε η αστυνομία, ενώ ο απολογισμός των νεκρών έχει ανέλθει σε 26. Οι ελπίδες για ανάσυρση επιζώντων έχουν σχεδόν εξανεμιστεί τρεις ημέρες μετά το δυστύχημα.

«Τρία στελέχη της κατασκευαστικής εταιρείας που έχει την έδρα της στη Χαϊντεραμπάντ συνελήφθησαν τη χθεσινή νύκτα» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο επιθεωρητής Ντεμπασίς Μποράλ. Το Σάββατο οδηγούνται ενώπιον δικαστηρίου για την απαγγελία κατηγοριών.

Συνολικά, οκτώ υπάλληλοι της εταιρείας έχουν συλληφθεί. ενώ την Παρασκευή σφραγίστηκαν τα γραφεία της κατασκευαστικής εταιρείας IVRCL στην Καλκούτα.

Ο απολογισμός της τραγωδίας αυξήθηκε σε 26 νεκρούς, καθώς άλλη μία σορός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια. Οι διασώστες έχουν επίσης ανασύρει εκατό τραυματίες.

Η κυβέρνηση της Δυτικής Βεγγάλης, πρωτεύουσα της οποίας είναι η Καλκούτα, διέταξε τη διεξαγωγή έρευνας στους κόλπους της δημόσιας υπηρεσίας που είναι αρμόδια για τις υποδομές ώστε να διαπιστωθεί πώς είχε εγκριθεί το σχέδιο κατασκευής της γέφυρας.

Σύμφωνα με τον Ντέρεκ Ο’Μπράιαν, κοινοβουλευτικό της Δυτικής Βεγγάλης, η εταιρεία IVRCL είχε αποκλειστεί από όλα τα εργοτάξια σε άλλα κρατίδια της Ινδίας λόγω της «κακής φήμης» της.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Sports in

Ολοταχώς για sold-out η Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League

Τα πέντε χιλιάδες εισιτήρια για τον τελικό του Conference League, έχουν ήδη εξασφαλίσει οι φίλαθλοι της Φιορεντίνα και πάνε φουλ για sold out.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024