Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 40χρονης στη Θεσσαλονίκη
Στα ίχνη του δράστη της δολοφονίας 40χρονης στη Θεσσαλονίκη έφτασε το τοπικό Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας. Στις 19 Αυγούστου 2015 η γυναίκα είχε βρεθεί σε υπαίθριο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, βαριά τραυματισμένη από χτυπήματα στο πρόσωπο, δίπλα της είχε βρεθεί και τσαντάκι με ναρκωτικά χάπια. Κατέληξε τον Οκτώβριο, λόγω κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων.
Στα ίχνη του δράστη της δολοφονίας 40χρονης στη Θεσσαλονίκη έφτασε το τοπικό Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας.
Στις 19 Αυγούστου 2015 η γυναίκα είχε βρεθεί λιπόθυμη σε υπαίθριο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, καθώς ήταν βαριά τραυματισμένη από χτυπήματα στο πρόσωπο -δίπλα της είχε βρεθεί και τσαντάκι με 126 ναρκωτικά χάπια. Μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύτηκε σε καταστολή μέχρι τις 9 Οκτωβρίου, οπότε και κατέληξε, εξαιτίας κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, δράστης της ανθρωποκτονίας είναι 40χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και αναζητείται, δυνάμει εντάλματος που εκδόθηκε.
Ο 40χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί αλλοδαπών και για επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Του έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της εμφάνισής του, το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα, σε Τμήμα Ασφαλείας της Πέλλας, τον οποίο παραβίασε μετά τη δολοφονία αυτή που φέρεται να διέπραξε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Επίκειται αμερικανική επίθεση, λένε ισραηλινοί αξιωματούχοι
- Ποινική δίωξη σε βάρος του γνωστού μάνατζερ για επικίνδυνη οδήγηση και απείθεια
- Η Burberry κάνει βουτιά στο βρετανικό DNA της και φέρνει την κλασική καμπαρντίνα ξανά στο προσκήνιο
- Betsson Talks – Πανιώνιος Betsson: Όταν οι Παίκτες Μιλούν Αληθινά
- Καισαριανή: Τρεις Έλληνες Εβραίοι ανάμεσα στους εκτελεσθέντες
- Τσουκαλάς: Πιο νωρίς θα δούμε την ταινία του Μπραντ Πιτ από την Ύδρα παρά το βίντεο του Άδωνι Γεωργιάδη