Ο Ομπάμα… γκεστ σε εκπομπή κουβανού κωμικού πριν την ιστορική επίσκεψη
Προεδρική... έκκληση στο χιούμορ των Κουβανών έκανε ο Μπαράκ Ομπάμα πριν την ιστορική του επίσκεψη στην Αβάνα - ως πρώτος εν ενεργεία πρόεδρος των ΗΠΑ μετά από σχεδόν έναν αιώνα. Ο Ομπάμα εμφανίστηκε στη δημοφιλέστερη κωμική εκπομπή της κουβανικής τηλεόρασης, χρησιμοποιώντας χρησιμοποιώντας μάλιστα και κουβανική σλανγκ.
Προεδρική… έκκληση στο χιούμορ των Κουβανών έκανε ο Μπαράκ Ομπάμα πριν την ιστορική του επίσκεψη στην Αβάνα – ως πρώτος εν ενεργεία πρόεδρος των ΗΠΑ μετά από σχεδόν έναν αιώνα.
Ο Ομπάμα εμφανίστηκε στη δημοφιλέστερη κωμική εκπομπή της κουβανικής τηλεόρασης, χρησιμοποιώντας χρησιμοποιώντας μάλιστα και κουβανική σλανγκ.
Η εκπομπή του Λουίς Σίλβα, ο οποίος είναι γνωστότερος ως Pánfilo, είχε το Σάββατο σίγουρα ένα αποκορύφωμα της καριέρας του: Σε σκετς, παριστάνει ότι καλεί τον Λευκό Οίκο για να τον ρωτήσει τι καιρό θα κάνει στο παιχνίδι μπέιζμπολ που έχει προγραμματιστεί στο πλαίσιο της προεδρικής επίσκεψης στην Αβάνα.
Η έκπληξη: Όντως το σηκώνει ο Ομπάμα. «Pánfilo, εσύ; Πώς πάει;» τον ρωτά ο αμερικανός πρόεδρος (όχι απλά στα ισπανικά, αλλά συγκεκριμένα με κουβανική σλανγκ). «Χαίρομαι που θα έρθω, ο αμερικανικός λαός και ο κουβανικός λαός είναι φίλοι» λέει ο Ομπάμα.
Η επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ στην Αβάνα επιστεγάζει την προσέγγιση της Ουάσινγκτον με την Κούβα, έναν από τους στόχους του Ομπάμα πριν φύγει από το Λευκό Οίκο, που έχει επιτελεστεί τα τελευταία χρόνια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι λέει πως μετά την συνάντηση με τον Τραμπ θα έχει συνομιλίες με ευρωπαίους ηγέτες
- Ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή – Το ωράριο λειτουργίας έως την Τετάρτη
- Συνελήφθη ο τράπερ Ivan Greko – Αγνόησε την αποφυλάκιση με κατ’ οίκον περιορισμό και οι άλλες «αμαρτίες»
- Αγρότης με δεσμευμένο λογαριασμό: «Δεν έχω ούτε ένα ευρώ» – H κυβέρνηση «λειτουργεί με πρακτικές Βόρειας Κορέας»
- Η Ρωσία στοχεύει να στρατολογήσει πάνω από 400.000 στρατιώτες το 2026
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]
