Κύπριος ο πιλότος του Boeing που συνετρίβη στη Ρωσία
Ο Κύπριος Άριστος Σωκράτους είναι ο πιλότος του Boeing της εταιρείας Flydubai που συνετρίβη στην πόλη Ροστόφ ον Ντον στη Ρωσία. Την ταυτότητα του πιλότου επιβεβαίωσαν ο ρώσος πρέσβης στη Λευκωσία, αλλά και ο πρέσβης της Κύπρου στη Μόσχα, Γιώργος Κασουλίδης.
Ο Κύπριος Άριστος Σωκράτους, 38 ετών, είναι ο πιλότος του Boeing της εταιρείας Flydubai που συνετρίβη στην πόλη Ροστόφ ον Ντον στη Ρωσία.
Σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο, ο ρώσος πρέσβης στην Λευκωσία επιβεβαίωσε το όνομα του Κύπριου πιλότου, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ.
Την είδηση επιβεβαίωσε και ο πρέσβης της Κύπρου στη Μόσχα, Γιώργος Κασουλίδης, μιλώντας στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αρχεία Έπσταϊν: Η Κομισιόν κινεί έρευνα για τον πρώην επίτροπο της Βρετανίας, Πίτερ Μάντελσον
- Τσουκαλάς για Μαρινάκη: Ο σεβασμός στη Δικαιοσύνη δεν είναι σημαία ευκαιρίας να την υψώνουν ευκαιριακά οι προπαγανδιστές του Μαξίμου
- Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Μανόλο Χιμένεθ
- Νάπολη: Τέσσερις συλλήψεις για απάτη της Καμόρα σε νοσοκομείο – Σκηνοθετούσε τροχαία για να κλέβει ασφάλιστρα
- Γενεύη: Συνεχίζονται οι πολύωρες συνομιλίες Ουάσινγκτον και Τεχεράνης – Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να καταλήξουν σε συμφωνία;
- Σκόραρε ξανά ο Τεττέη και 1-0 ο Παναθηναϊκός στην Τσεχία (vid)