Εκβίαζε με «ροζ» βίντεο και φωτογραφίες την πρώην σύζυγό του
Την πρώην σύζυγό του κατηγορείται ότι εκβίαζε ένας 42χρονος, ομογενής από το Καζακστάν, ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Σύμφωνα με την καταγγελία της 39χρονης από το Καζακστάν στην Αστυνομία, ο πρώην άντρας της κατείχε παράνομα και είχε επεξεργαστεί βίντεο και φωτογραφίες με προσωπικά δεδομένα της, εκβιάζοντάς την ότι θα αναρτήσει το υλικό αυτό στο Διαδίκτυο.
Την πρώην σύζυγό του κατηγορείται ότι εκβίαζε ένας 42χρονος, ομογενής από το Καζακστάν, ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Σύμφωνα με την καταγγελία της 39χρονης από το Καζακστάν στην Αστυνομία, ο πρώην άντρας της κατείχε παράνομα και είχε επεξεργαστεί βίντεο και φωτογραφίες με προσωπικά δεδομένα της, εκβιάζοντάς την ότι θα αναρτήσει το υλικό αυτό στο Διαδίκτυο.
Σε έρευνα που έγινε την Πέμπτη στο σπίτι του 42χρονου στην Αθήνα, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και εξωτερικός σκληρός δίσκος, όπου ήταν αποθηκευμένα σε ψηφιακή μορφή τα επίμαχα προσωπικά δεδομένα της 39χρονης.
Τα κατασχεθέντα θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.
Με τη δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας που σχηματίστηκε σε βάρος του, για παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και εκβίαση, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πέρασε από το Βελιγράδι η Ρεάλ (77-73) – Διπλό για την Ντουμπάι στο Μιλάνο (96-78)
- Sing for Greece 2026: Κλείδωσε η 14άδα του τελικού – Αυτά τα κομμάτια προκρίθηκαν από τον Β’ Ημιτελικό
- Πίζα – Μίλαν 1-2: Μόντριτς σαν το παλιό καλό κρασί, «χτύπησε» στο 85′
- Πόσο εξαρτημένη είναι η Ευρώπη από την αμερικανική τεχνολογία
- Χαλ – Τσέλσι 0-4: Άνετη πρόκριση στους «16» του FA Cup
- Ένταση στο ΟΑΚΑ μετά το τέλος παιχνιδιού Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε (pics)
