Νέα επεισόδια μεταξύ προσφύγων στον Πειραιά
Νέα επεισόδια μεταξύ νεαρών προσφύγων από τη Συρία και το Αφγανιστάν σημειώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στο λιμάνι του Πειραιά. Τα πνεύματα ηρέμησαν μετά από επέμβαση του Λιμενικού. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, ούτε υπήρξαν προσαγωγές.
Νέα επεισόδια μεταξύ νεαρών προσφύγων από τη Συρία και το Αφγανιστάν σημειώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στο λιμάνι του Πειραιά.
Τα πνεύματα ηρέμησαν μετά από επέμβαση του Λιμενικού. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, ούτε υπήρξαν προσαγωγές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ένταση προκλήθηκε από παρεξήγηση στην ουρά για το βραδινό φαγητό.
Οι πρόσφυγες που συμμετείχαν στα επεισόδια εκσφενδόνισαν αντικείμενα, ακόμη και πέτρες εναντίον των υπολοίπων.
Εκείνη την ώρα γινόταν διανομή τροφίμων από παίκτες του Ολυμπιακού στους ανθρώπους που έχουν καταλύσει στο λιμάνι.
Περίπου 4.000 πρόσφυγες, φιλοξενούνται σύμφωνα με την τελευταία καταμέτρηση, στους επιβατικούς σταθμούς στο λιμάνι του Πειραιά.
Kαθόλη τη διάρκεια της νύχτας δύναμη του Λιμενικού Σώματος θα εποπτεύει το χώρο.
Για το συμβάν ενημερώθηκαν άμεσα τόσο ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας όσο και ο aρχηγός του Λιμενικού Σώματος αντιναύαρχος Ράπτης Σταμάτιος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Στις 18:00 η πορεία μνήμης – Έκλεισαν οι σταθμοί του Μετρό
- Νέα μεγάλη φάση για τον Ολυμπιακό – Απείλησαν και με Στρεφέτσα οι «ερυθρόλευκοι» (vid)
- Πιερία: Η κακοκαιρία Byron άλλαξε χρώμα στον Θερμαϊκό – Εντυπωσιακά πλάνα από drone
- Μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού με Ταρέμι (vid)
- Ο Μπονγκ Τζουν-χο δεν πιστεύει «ότι η κινηματογραφική εμπειρία θα εξαφανιστεί τόσο εύκολα»
- Άστoν Βίλα – Άρσεναλ 2-1: Πήραν το ντέρμπι οι «χωριάτες» και… χαμός στην κορυφή της Premier League
