Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι 3 σύμμαχοι μας ενάντια στο λίπος

Οι 3 σύμμαχοι μας ενάντια στο λίπος

...

Η εμμονή στο αίσθημα της πείνας ως δεδομένο για μια λεπτή σιλουέτα πρέπει – αν δεν έχει ήδη – να περάσει στο χρονοντούλαπο! Οι έρευνες και τα στοιχεία που προκύπτουν επιβεβαιώνουν κάθε φορά ότι η ισορροπία στις επιλογές της διατροφής μας – μαζί με τη συστηματική άσκηση – είναι το μυστικό και ουσιαστική υγεία και καλή εμφάνιση.

Με το να «πεινάμε» όμως δεν καταφέρνουμε τίποτα παραπάνω από το να ταλαιπωρούμε τις ζωτικές λειτουργίες του οργανισμού μας και παράλληλα να μειώνουμε τον μυϊκό ιστό μας: όταν δεν τροφοδοτούμε τον οργανισμό μας με τα απαραίτητα συστατικά ώστε να έχει ενέργεια θα τα αναζητήσει από τους μύες μας και όταν δεν υπάρχει αρκετός μυϊκός ιστός ο οργανισμός καίει λιγότερο λίπος.

Οι περιοχές των γοφών, των μηρών, της κοιλιάς και των μπράτσων είναι οι τελευταίες που ο οργανισμός θα αναζητήσει λίπος να κάψει καθώς το λίπος είναι και η «φωλιά» των τοξινών. Επίσης, κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι η χαμηλή πρόσληψη θερμίδων οδηγεί και σε χαμηλή λειτουργία του μεταβολισμού.

Αφήστε, λοιπόν, τις ακρότητες και απολαύστε το φαγητό σας… υπεύθυνα

Οργάνωσε, λοιπόν, ένα σωστό καθημερινό διαιτολόγιο – μαζί με σωματική δραστηριότητα – και τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν:

*Λαχανικά: Τα συνδυάζουν όλα – θρεπτικά συστατικά, χαμηλές θερμίδες, ευεργετικό σύμπλεγμα υδατανθράκων και ενεργοποιούν τον μεταβολισμό απαιτώντας πολλή ενέργεια για να χωνευτούν.

*Καλής ποιότητας πρωτεΐνες: Φροντίζουν και θρέφουν τους μυς ενώ παράλληλα μας προσφέρουν την απαραίτητη ενέργεια για τις καθημερινές μας δραστηριότητες.

*Υγιές λίπος: Τέτοιες τροφές, όπως οι ξηροί καρποί, μειώνουν το αίσθημα της πείνας και παράλληλα μας γεμίζουν ενέργεια.



gamos.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024