Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρακολούθησε αγώνες του WWE
Ένα διάλειμμα από τις μπασκετικές του υποχρεώσεις αποφάσισε να κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης πήγε να παρακολουθήσει ζωντανά τα γυρίσματα του διάσημου αμερικανικού σόου επαγγελματικής πάλης «Smackdown», που γινόντουσαν στο Μιλγουόκι.
Ένα διάλειμμα από τις μπασκετικές του υποχρεώσεις αποφάσισε να κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης πήγε να παρακολουθήσει ζωντανά τα γυρίσματα του διάσημου αμερικανικού σόου επαγγελματικής πάλης «Smackdown», που γινόντουσαν στο Μιλγουόκι.
Σύμφωνα με όσους βρέθηκαν στο γήπεδο όταν oι διοργανωτές έδειξαν στην οθόνη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον Μάιλς Πλαμλί και τον Γκρέιβις Βάσκες ολόκληρο το γήπεδο τους αποθέωσε, μιας και ο «Giannis» είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό της πόλης.
Μάλιστα έβγαλε και φωτογραφία στην οποία κρατάει μια ζώνη πρωταθλητή από το WWE, αυτή του «United States Champion».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παρουσιάζεται ο Οσμάν από τον ΠΑΟΚ
- Μυθικό «κράξιμο» στην Αργεντινή για την έλλειψη σεβασμού στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία (vid)
- Ο Κέντρικ Ναν έβγαλε τραγούδι: «Κάντε στην άκρη» (vid)
- Σοβαρά επεισόδια στο Μπουένος Άιρες μετά την ήττα της Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ (vids)
- Τα υπογκρούπ για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό σε Europa και Conference League
- Ο Ρόδρι πήρε από τον Ινφαντίνο τα πρώτα δαχτυλίδια για την κατάκτηση του Μουντιάλ (pics)
- Τραγωδία στην Ισπανία μετά το Μουντιάλ: 13χρονος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών!
- Μαθαίνουν αντιπάλους στην Ευρώπη Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442