Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
TV στο υπνοδωμάτιο: Bλάπτει τελικά, την ερωτική μας ζωή;

TV στο υπνοδωμάτιο: Bλάπτει τελικά, την ερωτική μας ζωή;

...

Ακούμε συχνά, πώς η τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο καταστρέφει την ερωτική ζωή του ζευγαριού κι είμαστε έτοιμοι να αναζητήσουμε την αλήθεια. Η Νεοϋορκέζα σεξολόγος Ursula Ofman και η σύμβουλος σχέσεων Laurel House, λένε την άποψή τους για ένα θέμα που βασανίζει πολλούς από εμάς.
«Το κρεβάτι πρέπει να χρησιμοποιείται για δύο σκοπούς. Τον ύπνο και τις προσωπικές στιγμές του ζευγαριού» λέει η House. «Αν προσθέσει κανείς τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο, αμέσως διασπάται η προσοχή, εστιάζοντας στον εξωτερικό παράγοντα αντί να δίνει προσοχή στον σύντροφό του» υποστηρίζει η Οfman.

«Πηγαίνοντας στο κρεβάτι τόσο κουρασμένοι που μετά βίας μπορείτε να κρατήσετε το τηλεχειριστήριο, αφήνει ελάχιστες πιθανότητες για σεξ με τον σύντροφό σας. Ναι, το να βλέπετε αγκαλιασμένοι μια ταινία, σίγουρα είναι ρομαντικό, αλλά αυτό καλύτερα να γίνεται στον καναπέ κι αν η κατάσταση αρχίσει να υπερθερμαίνεται, τότε μετακινήστε αυτή την ενέργεια στο υπνοδωμάτιο», λέει η House.

Η βραδινή ρουτίνα, του να βλέπουμε τηλεόραση ξαπλωμένοι στο κρεβάτι, δεν αφήνει χώρο για σεξ. «Το να βλέπει κανείς την αγαπημένη του εκπομπή ή οτιδήποτε άλλο έχει η τηλεόραση, αντί να αφιερώνει χρόνο στον άνθρωπό του, είναι πολύ εύκολο να την χρησιμοποιήσει σαν δικαιολογία διαφυγής. Επίσης, μπορεί να προκαλέσει διαμάχες, οι οποίες χωρίς την τηλεόραση δεν θα συνέβαιναν. Για παράδειγμα, αν ο ένας από τους δυο θέλει να δυναμώσει τον ήχο ή να δει τηλεόραση για περισσότερη ώρα ενώ ο άλλος θέλει να κοιμηθεί, όπως καταλαβαίνετε έχει σοβαρό αντίκτυπο στην ερωτική σας ζωή.
Αν παρόλα αυτά, θέλετε να έχετε τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο, η καλύτερη ιδέα είναι να θέσετε κάποιους κανόνες. Τότε, ίσως συμβεί το αντίθετο και να κάνει καλό στη σχέση σας. Μπορείτε να οργανώνετε date nights με ταινίες, σοκολατάκια κι ένα μπουκάλι κρασί. Όμως, θα πρέπει να συμφωνείτε μεταξύ σας στο ποια ταινία θα δείτε» συμβουλεύει η House.

Σκεφτείτε λοιπόν καλά πριν από οποιαδήποτε κίνηση για να κυλούν όμορφα οι βραδιές με τον σύντροφό σας.

gamos.gr

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024