Παρατείνουν την αποχή τους για μια εβδομάδα οι μηχανικοί
Σε συνέχιση των κινητοποιήσεων ενάντια στην πρόταση της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό προχωρούν οι μηχανικοί και ο τεχνικός κόσμος της χώρας.
Σε συνέχιση των κινητοποιήσεων ενάντια στην πρόταση της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό προχωρούν οι μηχανικοί και ο τεχνικός κόσμος της χώρας.
Όπως έγινε γνωστό από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, οι διπλωματούχοι μηχανικοί συνεχίζουν και την τρέχουσα εβδομάδα την απεργία – αποχή τους από την συμμετοχή τους σε τεχνικά συμβούλια έργων και μελετών, καθώς και από το σύνολο των επιτροπών με τεχνικό αντικείμενο (π.χ. Επιτροπές Αρχιτεκτονικού Ελέγχου, Αυθαιρέτων κλπ.), από σήμερα, Τρίτη, 29 Φεβρουαρίου μέχρι και την Παρασκευή 4 Μαρτίου για το ασφαλιστικό.
Των ανωτέρω εξαιρούνται οι επιτροπές δημοπρασιών έργων και μελετών, σύμφωνα με όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αγωγή κατά Τραμπ: Δικαστήριο δικαίωσε τους New York Times για την πρόσβαση των δημοσιογράφων στο Πεντάγωνο
- Χαβάη: Κίνδυνος κατάρρευσης φράγματος και εντολή εκκένωσης σε 5.500 κατοίκους
- Ιράν: Ποιος θα αποφασίσει το τέλος του πολέμου; «ΗΠΑ και Ισραήλ δεν βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση»
- Ιράν: Εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον της βάσης Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό Ωκεανό, γράφει η WSJ
- Κλιματική αλλαγή: Πρωτοφανές κύμα καύσωνα χτυπά τις δυτικές πολιτείες των ΗΠΑ
- Οι ΗΠΑ αναστέλλουν για έναν μήνα κυρώσεις για το ιρανικό πετρέλαιο