
Συνεχίζουν την αποχή οι συμβολαιογράφοι ώς τις 25 Φεβρουαρίου
Η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος αποφάσισε τη συνέχιση των κινητοποιήσεων του κλάδου για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο από αύριο Τρίτη 23 Φεβρουαρίου έως και την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου.
Η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος αποφάσισε τη συνέχιση των κινητοποιήσεων του κλάδου για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.
Συγκεκριμένα, η συντονιστική επιτροπή αποφάσισε την αποχή των συμβολαιογράφων από την άσκηση των καθηκόντων τους από αύριο Τρίτη 23 Φεβρουαρίου έως και την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου.
Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής, λόγω της αποχής δεν θα διενεργηθούν και οι προγραμματισθέντες για την Τετάρτη πλειστηριασμοί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γάζα: Τουλάχιστον 11 νεκροί, ανάμεσά τους δύο παιδιά εξαιτίας ισραηλινών πληγμάτων
- Παρελθόν ο Μασεράνο από την Ίντερ Μαϊάμι – Τον διαδέχεται ο Γκιγιέρμο Όγιος (pic)
- Κυβερνητική στήριξη στον Μακάριο Λαζαρίδη και… τελικός κριτής η κοινωνία
- Ζελένσκι: Με τον πόλεμο στο Ιράν οι διαπραγματευτές των ΗΠΑ δεν έχουν χρόνο για την Ουκρανία
- Ένας μήνας με πλαφόν σε καύσιμα και 63 αγαθά: Συγκρατήθηκαν οι τιμές; Ούτε καν
- Πάτρα: 44χρονος έκλεψε μηχανή για να «διαδώσει τον λόγο του Θεού» – Έκανε βόλτες μέχρι τα Καλάβρυτα

