Δέκα πολιτικά πρόσωπα εντοπίστηκαν στη λίστα Μπόργιανς
Δέκα πολιτικά πρόσωπα, εν ενεργεία και μη, από όλους τους πολιτικούς χώρους, ταυτοποίησαν οι οικονομικοί εισαγγελείς που ερευνούν τη λίστα Μπόργιανς. Κλήσεις δεν έχουν ακόμη αποσταλεί, καθώς οι καταθέσεις τους δεν ξεπερνούν τα 500.000 ευρώ για τον καθένα.
Δέκα πολιτικά πρόσωπα, εν ενεργεία και μη, από όλους τους πολιτικούς χώρους ταυτοποίησαν οι οικονομικοί εισαγγελείς που ερευνούν τη λίστα Μπόργιανς.
Σύμφωνα με την Αυγή, κλήσεις δεν έχουν ακόμη αποσταλεί, καθώς οι καταθέσεις τους δεν ξεπερνούν τα 500.000 ευρώ για τον καθένα.
Οι οικονομικοί εισαγγελείς ασχολούνται με μεγαλύτερα ποσά, καθώς εντόπισαν ανεπάγγελτους με 25 εκατομμύρια ευρώ και επιχειρηματίες με 200 εκατομμύρια ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Καϊράτ θα παίξει με μαύρα περιβραχιόνια απέναντι στον Ολυμπιακό
- Ο σκύλος της φυλής Δαλματίας: Αθλητικός, ευγενικός και πανέξυπνος
- Αντιδράσεις για την επίσκεψη Σάλεχ στην Αθήνα και τις αναφορές στο τουρκολιβυκό μνημόνιο
- Αυτό είναι το πιο χριστουγεννιάτικο σπίτι της Αθήνας – Πού βρίσκεται
- Τολμηρή ληστεία στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας: Σπάνιες γκραβούρες Ματίς και Πορτινάρι στα χέρια ενόπλων
- Η Φιορεντίνα με «διαβατήριο για τη Serie B»


