Βερολίνο: Σωστή προσέγγιση η συμμετοχή Κοτζιά στη σύνοδο του Βίζεγκραντ
«Ακούγεται -και ελπίζω να είναι πράγματι έτσι- ότι στις διαβουλεύσεις των χωρών του Βίζεγκραντ θα είναι παρών ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών» λέει ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών, σημειώνοντας ότι αυτό θα ήταν «η σωστή προσέγγιση».
«Ακούγεται -και ελπίζω να είναι πράγματι έτσι- ότι στις διαβουλεύσεις των χωρών του Βίζεγκραντ θα είναι παρών ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών», δήλωσε ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών Μάρτιν Σέφερ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης των συντακτών.
«Αυτό θα ήταν, από τη δική μας σκοπιά, ακριβώς η σωστή προσέγγιση, να γίνει συζήτηση με αυτούς που τους επιβαρύνει πολύ και όχι για αυτούς, ή προσπερνώντας αυτούς» σημείωσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κανδύλας: «Το Κύπελλο στο χάντμπολ είναι αφιερωμένο στα θύματα της Θύρας 7» (vid)
- Βουτιά 67% για τη Melania: Το ρεκόρ, η προδοσία και το Super Bowl που «έφαγε» τη Μελάνια Τραμπ
- Υπόθεση Παναγόπουλου: Ανοίγει η «βεντάλια» των ερευνών – Επεκτείνεται σε συγγενείς και πολιτικά πρόσωπα
- Ερώτηση στο ευρωκοινοβούλιο για τα πρόσωπα της δικογραφίας του ΟΠΕΚΕΠΕ που παραμένουν σε θέσεις ευθύνης
- The Expla-in Project: Τι γίνεται στο ΠΑΣΟΚ;
- Μαριάντα Πιερίδη για το bullying του γιου της: «Το δύσκολο είναι το να βάλεις το σχολείο να ασχοληθεί σοβαρά»

