
Ένταση και χημικά σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του hotspot στην Κω
Επεισόδια σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας κόντρα στη λειτουργία του hotspot στο Πυλί της Κω. Ομάδα διαμαρτυρόμενων κατοίκων επιχείρησε να μπει στον χώρο όπου κατασκευάζεται το hotspot και δέχθηκε την επίθεση των ΜΑΤ με δακρυγόνα και χημικά.
Επεισόδια σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας κόντρα στη λειτουργία του hotspot στο Πυλί της Κω.
Ομάδα διαμαρτυρόμενων κατοίκων επιχείρησε να μπει στον χώρο όπου κατασκευάζεται το hot spot και δέχθηκε την επίθεση των ΜΑΤ με δακρυγόνα και χημικά.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα kostoday.gr οι κάτοικοι διαπραγματεύονταν με τα ΜΑΤ προκειμένου να τους αφήσουν να ολοκληρώσουν την πορεία τους μέχρι την πύλι του στρατοπέδου 1348, κάτι που δεν επετράπη.
Η ένταση ξέσπασε όταν κάποιοι από τους κατοίκους επιχείρησαν να μπουν μέσα στο χώρο όπου κατασκευάζεται το hotspot. Οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε ρίψη χημικών. Σύμφωνα με το aegeanews.gr ένα ενιάχρονο αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

Tην Τρίτη το δημοτικό συμβούλιο πρόκειται να αποφασίσει τον τρόπο με τον οποίο θα διεξαχθεί το δημοψήφισμα για το επίμαχο θέμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Λίβανος εργάζεται για να επιτύχει «την ισραηλινή αποχώρηση από το έδαφός του»
- Το Ιράν απαντά στον Τραμπ: «Γελοίες και διασκεδαστικές» οι απειλές για ναυτικό αποκλεισμό
- Bαθμολογία Euroleague: Τα δεδομένα μετά τη νίκη της Χάποελ – Τι ισχύει για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό
- Αυστρία – Ελλάδα 38-16: Ιστορική πρόκριση της Εθνικής Γυναικών χάντμπολ στο EURO 2026
- Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ 1-2: Ακόμη πιο «κοντά» στο Champions League το «κίτρινο υποβρύχιο»
- Ευρώπη: Ελλείψεις καυσίμων για αεροσκάφη προ των πυλών

