Συνάντηση Γιούνκερ – Τσίπρα στις 17 Φεβρουαρίου στις Βρυξέλλες
Με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ θα συναντηθεί στις Βρυξέλλες ο Αλέξης Τσίπρας, την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, μία ημέρα πριν τη Σύνοδο Κορυφής. Συνάντηση με τον κ. Γιούνκερ θα έχει την ίδια ημέρα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα βρεθεί στις Βρυξέλλες για την καθιερωμένη Σύνοδο του Eυρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
Με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ θα συναντηθεί στις Βρυξέλλες ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, μία ημέρα πριν τη Σύνοδο Κορυφής, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της Κομισιόν, Νατάσα Μπερτρό.
Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα έχει την ίδια ημέρα και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα βρεθεί στις Βρυξέλλες για την καθιερωμένη Σύνοδο του Eυρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
Ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί επίσης με σειρά επιτρόπων, όπως τον αντιπρόεδρο της Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις, τον επίτροπο Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί, την επίτροπο Μεταφορών Βιολέτα Μπουλτς και την επίτροπο Ανταγωνιστικότητας, Μαργκρέιτε Βέστεϊγιερ.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Hellenic Train: Διακόπηκαν τα δρομολόγια στο τμήμα Λάρισα – Λειανοκλάδι λόγω της υπερχείλισης του Ενιπέα
- Πασκουάλ για την Μπαρτσελόνα και το NBA Europe: «Είμαστε στην Euroleague»
- Μαλακάσα: Οδηγός χάνει τον έλεγχο και πέφτει πάνω στις προστατευτικές μπάρες και σε λεωφορείο
- Δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω» – Το ηχητικό που ανατρέπει την ομολογία στην υπόθεση
- Τσερνόμπιλ: Η προστατευτική κατασκευή δεν μπλοκάρει πλέον τη ραδιενέργεια οκτώ μήνες μετά το πλήγμα
- Κακοκαιρία Byron: Συναγερμός στη Λάρισα – Πλημμύρισαν τα πρώτα σπίτια από την υπερχείλιση του Ενιπέα
