Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς να φορέσεις τώρα το κόκκινο κραγιόν

Πώς να φορέσεις τώρα το κόκκινο κραγιόν

Xάρη σ’ ένα κόκκινο κραγιόν. Όποιο και να είναι το χρώμα των μαλλιών σου, ακόμη κι αν δεν πιστεύεις πώς ταιριάζει στον χαρακτήρα σου, ότι είναι υπερβολικά εντυπωσιακό για σένα που προτιμάς πιο ρομαντικές επιλογές, το να το φορέσεις είναι ένα τέστ που αξίζει να κάνεις στον εαυτό σου. Mε αφορμή μια ρομαντική βραδιά ή […]

Xάρη σ’ ένα κόκκινο κραγιόν. Όποιο και να είναι το χρώμα των μαλλιών σου, ακόμη κι αν δεν πιστεύεις πώς ταιριάζει στον χαρακτήρα σου, ότι είναι υπερβολικά εντυπωσιακό για σένα που προτιμάς πιο ρομαντικές επιλογές, το να το φορέσεις είναι ένα τέστ που αξίζει να κάνεις στον εαυτό σου. Mε αφορμή μια ρομαντική βραδιά ή ένα πολύ ξεχωριστό event, ανακάλυψε πόσο διαφορετικά θα σε κάνει να αισθανθείς. Συνδύασε το με λιγότερο έντονα μάτια, όπως τα παραδείγματα, για σέξι αλλά και φρέσκο look, που το κάνει μια εξαιρετική επιλογή για bridal μακιγιάζ. Tις περισσότερες φορές μια γραμμή eyeliner και μάσκαρα είναι υπέρ αρκετά αλλά μην ξεχάσετε να έχετε περιποιημένα, καλοσχηματισμένα φρύδια. Εδώ, έχουμε μερικά μυστικά από make up artists για σωστή εφαρμογή και ιδανικά αποτελέσματα:

1. Ξεκινήστε με μια καθαρή επιφάνεια.
Τα φωτεινά χρώματα αναδεικνύουν κάθε μικρό σκάσιμο στα χείλη. Έτσι, αφού πλύνετε το πρόσωπό σας, κάντε απολέπιση στα χείλη με ένα μίγμα μελιού και ακατέργαστης ζάχαρης. Στη συνέχεια, απλώστε ένα πλούσιο lip balm, και αφήστε το να τα μαλακώσει πριν από την εφαρμογή του κραγιόν σας.

2. Διαλέξτε τον σωστό τύπο κραγιόν.
Αν θέλετε τα κόκκινα χείλη σας να διαρκέσουν όλη νύχτα, προτείνουμε ματ ή ημι-ματ κραγιόν που να είναι κρεμμώδης αλλά να έχει ματ φινίρισμα. Αλλά αν τα χείλη σας είναι ξηρά, επιλέξτε ένα ενυδατικό κραγιόν.

3. Κάντε το απαραίτητο περίγραμμα.
Πριν χρησιμοποιήσετε το κραγιόν, κάντε περίγραμμα στα χείλη σας με ένα κόκκινο μολύβι. Αυτό θα συγκρατήσει το χρώμα και θα τα διατηρήσει καλοσχηματισμένα.

4. Χρησιμοποιήστε πινέλο.
Είναι σχεδόν αδύνατο να κρατηθεί το κόκκινο κραγιόν στη θέση του χωρίς να έχει απλωθεί με ένα πινελάκι και το ιδανικό πρέπει να έχει κωνική άκρη. Γεμίστε το χρώμα με μικρές κινήσεις, ξεκινώντας από το κέντρο των χειλιών σας. Στη συνέχεια, ταμπονάρετε με ένα χαρτομάντιλο. Αυτή η κίνηση αφαιρεί τις λιπαρές ουσίες, αλλά αφήνει τη χρωστική ουσία ως στάμπα. Περάστε μια δεύτερη στρώση κραγιόν και είστε έτοιμες.

gamos.gr

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024