ΟΔΔΗΧ: Αντλήθηκαν 1,138 δισ. ευρώ με τρίμηνα έντοκα γραμμάτια
Ο ΟΔΔΗΧ άντλησε την Τετάρτη 1,138 δισ. ευρώ από την έκδοση τρίμηνων εντόκων γραμματίων. Η απόδοση διαμορφώθηκε στο 2,70%, αμετάβλητη σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση του Φεβρουαρίου.
Ο ΟΔΔΗΧ άντλησε την Τετάρτη 1,138 δις ευρώ από την έκδοση τρίμηνων εντόκων γραμματίων για την αναχρηματοδότηση παλαιότερων εκδόσεων.
Η απόδοση διαμορφώθηκε στο 2,70%, αμετάβλητη σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση του Φεβρουαρίου. Το ποσό περιλαμβάνει μη ανταγωνιστικές προσφορές ύψους 262,5 εκατ. ευρώ.
Το ποσοστό κάλυψης διαμορφώθηκε στο 1,30, επίσης αμετάβλητο σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση. Ως ημερομηνία διακανονισμού ορίστηκε η 12η Φεβρουαρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Έπσταϊν εκπαιδεύτηκε ως Ισραηλινός κατάσκοπος, αναφέρει έγγραφο του FBI
- Ρωσία: Σε κρίσιμη κατάσταση ο στρατηγός Βλαντίμιρ Αλεξέγιεφ μετά από πυροβολισμούς στη Μόσχα
- LIVE: Αστέρας Τρίπολης – Βόλος
- Ιωνία – Ολυμπιακός 42-76: Επιβλητικές οι ερυθρόλευκες, με «τριπλέτα φωτιά»
- Αμπελόκηποι: Δύο συλλήψεις για απόπειρα απάτης – Το κόλπο των δραστών με τα παράλληλα τηλεφωνήματα σε κινητό και σταθερό
- Γαλλία: Έριξαν χειροβομβίδα μέσα σε κομμωτήριο – Η στιγμή της επίθεσης