ΠΓΔΜ: Νέος φράχτης στα σύνορα με την Ελλάδα για τον έλεγχο προσφύγων
Στην ανέγερση ενός νέου συρμάτινου φράχτη, παράλληλου με εκείνον που έχει ανεγερθεί στην ουδέτερη ζώνη μεταξύ Ειδομένης και Γευγελής, προχωρά η ΠΓΔΜ, στο πλαίσιο των αναγγελιών για αυστηρότερους ελέγχους σχετικά με τη διέλευση προσφύγων.
Στην ανέγερση ενός νέου συρμάτινου φράχτη, παράλληλου με εκείνον που έχει ανεγερθεί στην ουδέτερη ζώνη μεταξύ Ειδομένης και Γευγελής, προχωρά η ΠΓΔΜ, στο πλαίσιο των αναγγελιών για αυστηρότερους ελέγχους σχετικά με τη διέλευση προσφύγων.
Σκαπτικά μηχανήματα του στρατού της ΠΓΔΜ ξεκίνησαν από το Σάββατο τις εργασίες για τον καθαρισμό και τη διαμόρφωση του χώρου και ήδη στρατιώτες της χώρας έχουν αναγείρει έναν παράλληλο φράχτη, σε σημείο της ουδέτερης ζώνης Ειδομένης-Γευγελής, από το οποίο γίνεται η διέλευση προσφύγων.
Τον περασμένο Νοέμβριο, η ΠΓΔΜ προχώρησε στην τοποθέτηση ενός συρμάτινου φράχτη στην ουδέτερη ζώνη μεταξύ Ειδομένης και Γευγελής, αναφέροντας ότι είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί ένα βασικό σημείο, από το οποίο θα γίνεται η διέλευση προσφύγων.
Ο φράχτης αυτός έχει επεκταθεί και σε άλλα σημεία της συνοριακής γραμμής μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ και σύμφωνα με πληροφορίες, το μήκος του επεκτείνεται στα περίπου 35 χλμ. Σύμφωνα με αναφορές του Τύπου των Σκοπίων, η ΠΓΔΜ έχει προμηθευτεί το σύρμα του φράχτη από την Ουγγαρία.
- ΠΓΔΜ για προσφυγικό: Αυστηρότεροι έλεγχοι και αιχμές κατά της Αθήνας
- «Την άνοιξη η Ευρώπη θα κλείσει τα σύνορά της στους πρόσφυγες»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νιούκαστλ – Μπρέντφορντ 2-3: «Ζωντανές» για Ευρώπη, με γκολ στο 85′ οι «Μέλισσες»!
- Πληθωρισμός: Τι λέει ο Τραμπ και τι πληρώνουν οι πολίτες
- Η βαθμολογία της Super League μετά τα πρώτα ματς της 20ης αγωνιστικής (pic)
- Ουκρανία: Έρχεται το τέλος του πολέμου; Η αμερικανική διαρροή για εκλογές και το νέο «τελεσίγραφο» Τραμπ
- Κηφισιά – Ατρόμητος 0-1: «Άλμα» παραμονής, με γκολ του Ουκάκι στο ντεμπούτο του! (vid)
- Ο Άνταμ Σάντλερ νοσταλγεί τη συνεργασία του με τον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν στην ταινία «Χτυπημένος από έρωτα»

