Τολμηρά ακροβατικά στο μουσικοθεατρικό «Ταξίδι της ζωής…» – Προσκλήσεις
Επιμέλεια: Πάνος Βασιλάκης
«Το Ταξίδι της ζωής…» σε κείμενο και σκηνοθεσία του Αντώνη Πασβάντη που ανεβαίνει στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο από την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου,για 8 παραστάσεις, είναι ένα πρωτότυπο μουσικοθεατρικό έργο που αναμειγνύει τον λόγο, το τραγούδι και τη ζωντανή μουσική με τα άκρως εντυπωσιακά στοιχεία του τσίρκου, σε ένα πλούσιο σε μηνύματα κείμενο για το θάρρος, την εσωτερική δύναμη, το σεβασμό και την αγάπη.
Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.
Ακροβάτες και performers συνεργάζονται αρμονικά και δημιουργούν μια θεαματική παράσταση που αναδεικνύει, με ύφος συμβολικό, τη σύνδεση της τέχνης τους με την ίδια τη ζωή.
Φωτιές, ξυλοπόδαροι, ζογκλερικά, μονόροδα, εναέριες χορογραφίες και τολμηρά ακροβατικά θα παρουσιαστούν επί σκηνής με σκοπό να συναρπάσουν μικρούς και μεγάλους.
Συντελεστές:
Κείμενο-Σκηνοθεσία: Αντώνης Πασβάντης
Σκηνικά: Δημήτρης Σαρλάνης
Πρωτότυπη Μουσική – Μουσική Επιμέλεια: Ειρήνη Αναστασίου
Βοηθός Κινησιολογίας: Γιάννα Αλαμάνου
Διανομή: Πασβάντης Αντώνης, Σταμάτης Πακάκης, Χρόνης Tόμπορης, Αγγελική Μερεντίτη, Blakemore O’Neil, Ειρήνη Αναστασίου.
Τσέλο-Ακορντεόν: Ειρήνη Αναστασίου, Φλάουτο-Τρομπόνι: Σταμάτης Πακάκης
Φωτογραφίες: Γιάννης Καλυβάς, Γιάννης Κωβαίος
Video-Trailer: Constantine Numberless
Ηχογράφηση-Μίξη: Studio Ανάδυσις
με τη βοήθεια του Αλέξανδρου και του Γιώργου Παντελιά
Διάρκεια παράστασης: 85 λεπτά
Η παράσταση θα παίζεται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο (Κεντρική Σκηνή) από την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου και κάθε Κυριακή στις 18.30 και για 8 παραστάσεις.
Εισιτήρια: 12 ευρώ γενική είσοδος
Παιδικό: 10 ευρώ
Α.Μ.Ε.Α – κάρτες ανεργίας – ομαδικό: 8 ευρώ
Ταμείο: 2109315600
Οργανωμένες-ομαδικές κρατήσεις: 2109327287
Email: grafeio.organosis@gialino.gr
entertainment.in.gr
- Κακοκαιρία Byron: Θυελλώδεις άνεμοι σφυροκόπησαν τη Ρόδο – Έπεσαν δέντρα, έσπασαν κάβοι πλοίου
- Αγρότες: Εξαπλώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών σε ολόκληρη την χώρα – «Δεν θα φύγουμε από τα μπλόκα»
- Αλέξης Γρηγορόπουλος: Διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα 17 χρόνια μετά την εξέγερση των δεύτερων «Δεκεμβριανών»
- Ελένη Φουρέιρα: Κορυφαία γυναίκα καλλιτέχνις της χρονιάς στο Spotify
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (6/12): Πού θα δείτε Ολυμπιακός – ΟΦΗ και τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης
- Σαλαμίνα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα γενέθλια της 75χρονης – Πώς οδηγήθηκε στη φυλακή η νύφη της