Απεργούν οι δημοσιογράφοι
Απεργούν την Πέμπτη οι δημοσιογράφοι σε όλα τα μέσα ενημέρωσης ανταποκρινόμενοι στην 24ωρη απεργία που κήρυξε η ΠΟΕΣΥ αντιδρώντας στα σχέδια της κυβέρνησης για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό.
Απεργούν την Πέμπτη οι δημοσιογράφοι σε όλα τα μέσα ενημέρωσης ανταποκρινόμενοι στην 24ωρη απεργία που κήρυξε η ΠΟΕΣΥ αντιδρώντας στα σχέδια της κυβέρνησης για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό.
Η απεργία ξεκινά από τις 6 το πρωί της Πέμπτης και λήγει στις 6 το πρωί της Παρασκευής 29 Ιανουαρίου.
Αφορά όλα τα ΜΜΕ (έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά) του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και τα Γραφεία Τύπου.
Η ΠΟΕΣΥ καλεί τις ενώσεις-μέλη της ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜ-Θ, ΕΣΗΕΘΣΕΕ, ΕΣΗΕΠΗΝ, ΕΣΠΗΤ να συμμετέχουν στη συγκέντρωση την ίδια μέρα της απεργίας και να περιφρουρήσουν την απεργία με όλα τα πρόσφορα αγωνιστικά και επικοινωνιακά μέσα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πορτογαλία: Ο ακροδεξιός Βεντούρα, φαβορί στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών που θα διεξαχθούν την Κυριακή
- Ο Ντομινίκ Πελικό ερευνάται ως ύποπτος για δύο ανεξιχνίαστες υποθέσεις βιασμού μετά φόνου και απόπειρας βιασμού
- Μόσχα: Εξετάζει την αγωγή 232 δισ. κατά του βελγικού οίκου που κατέχει ρωσικά περιουσιακά στοιχεία
- IFAB: Στο… στόχαστρο οι καθυστερήσεις στους αγώνες
- «Έκανα χιούμορ» λέει ο Ράμα για τις δηλώσεις του για τους Έλληνες και τους «απόγονους του Πλάτωνα»
- Κινηματογραφική καταδίωξη στο Χαϊδάρι – Σύλληψη δύο 16χρονων που είχαν κλέψει μηχανή
