Ένωση Κεντρώων: Ο Τσίπρας δεν ζητά συγγνώμη, τουλάχιστον ας ζητήσει Οικουμενική
«Αν και πέρασε ένας χρόνος αφότου ο κ. Τσίπρας ήρθε στην εξουσία, μια συγγνώμη για τα όσα μεγαλόστομα έλεγε πριν και από τα οποία τίποτα δεν τήρησε δεν είχε την γενναιότητα να ζητήσει από τον λαό μας» ανακοίνωσε την Κυριακή το γραφείο Τύπου της Ένωσης Κεντρώων. «Τώρα, τουλάχιστον, να βρει την γενναιότητα να ανέβει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να ζητήσει οικουμενική κυβέρνηση για να μην είναι ο μόνος και αποκλειστικός υπεύθυνος της καταστροφής που επέρχεται».
«Αν και πέρασε ένας χρόνος αφότου ο κ. Τσίπρας ήρθε στην εξουσία, μια συγγνώμη για τα όσα μεγαλόστομα έλεγε πριν και από τα οποία τίποτα δεν τήρησε δεν είχε την γενναιότητα να ζητήσει από τον λαό μας» ανακοίνωσε την Κυριακή το γραφείο Τύπου της Ένωσης Κεντρώων.
»Τώρα, τουλάχιστον, να βρει την γενναιότητα να ανέβει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να ζητήσει οικουμενική κυβέρνηση για να μην είναι ο μόνος και αποκλειστικός υπεύθυνος της καταστροφής που επέρχεται» κατέληξε το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φοροδιαφυγή: AI και ψηφιακούς ελέγχους επιστρατεύει η ΑΑΔΕ
- Χανιά: Νεκρός αθλητής μπάσκετ με αμαξίδιο σε τροχαίο στη Σούδα
- To NBA γλιστράει στον… λάθος δρόμο με τα νέα λαμπερά παρκέ του
- «HOTΕΛ ΕΛVIRA»: Συγκλονιστικές εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Netflix: Αλλάζει το τοπίο στην ψυχαγωγία – Τι σημαίνει η εξαγορά της Warner
- Athens Airport Soars as Luxury Travel Rebounds


