
Βενιζέλος: Τσίπρας και Βαρουφάκης έπαιξαν εν ψυχρώ με την τύχη του έθνους
Δριμύτατη επίθεση εναντίον του Γιάνη Βαρουφάκη και προσωπικά εναντίον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σε δηλώσεις από τη Βουλή. «Έπαιξαν εν ψυχρώ με την τύχη του έθνους όντας ανίκανοι και κυνικοί τυχοδιώκτες» είπε.
Δριμύτατη επίθεση εναντίον του Γιάνη Βαρουφάκη και προσωπικά εναντίον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε δηλώσεις από τη Βουλή.
«Επαιξαν εν ψυχρώ με την τύχη του έθνους όντας ανίκανοι και κυνικοί τυχοδιώκτες» είπε ο κ. Βενιζέλος αναφερόμενος στα όσα είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης στην τηλεοπτική του συνέντευξη.
Για την ίδια τη συνέντευξη στον ΣΚΑΙ, ο τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι αποτελεί συγκλονιστικό ντοκουμέντο: «Δείχνει ιστορικές και νομικές και πολιτικές ευθύνες του κ. Τσίπρα και της ομάδος του. Το ενδιαφέρον του κ. Τσίπρα είναι το γάντζωμα στην εξουσία, κρύβοντας το μνημόνιο και του κ. Βαρουφάκη να διαλύσει την Ευρώπη.»
Ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε και στις κινήσεις που γίνονται για την κεντροαριστερά, λέγοντας ότι «πρέπει να συγκροτήσουμε το μεγάλο προοδευτικό κέντρο. Πρέπει να γίνει αυτό χωρίς βιασύνες, θέλει επιμονή και υπομονή και δεν φθάνει μόνο ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, κινήσεις. Μην τελειώσει η συζήτηση με πρώτη άρνηση.»
Χαρακτήρισε τον εαυτό του ως θεματοφύλακα και καταλύτη αυτής της διαδικασίας, λέγοντας πως δεν αναζητεί κομματικό ρόλο.
«Να μην χάσουμε την ευκαιρία αυτής της στιγμής» κατέληξε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σουδάν: Για μια «εγκαταλελειμμένη κρίση» κάνει λόγο ο ΟΗΕ – «Γιατί ο κόσμος δεν έχει εξεγερθεί;»
- Λίβανος: Ο Μερτς προτρέπει τον Νετανιάχου να σταματήσει τον πόλεμο και να αρχίσει συνομιλίες
- Ιράν: Ο Απρίλιος αναμένεται να είναι «χειρότερος από τον Μάρτιο» στον ενεργειακό τομέα
- Γάζα: Τουλάχιστον 4 Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Οι 3 έξω από σχολείο
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τα λάθη κοστίζουν
- Έξυπνα γυαλιά: Οι συσκευές της Meta σε μετατρέπουν σε «ηλίθιο με κάμερα στο πρόσωπο»