Αποκολλήθηκε από την τουρκική Ακτοφυλακή και ρυμουλκείται στη Σάμο σκάφος του Λιμενικού
Εν πλω προς τη Σάμο ρυμουλκούμενο από ελληνικό σκάφος του Λιμενικού είναι το μεσημέρι της Παρασκευής το πλωτό περιπολικό που προσάραξε βραδινές ώρες της Πέμπτης, λόγω τεχνικού προβλήματος, σε αβαθή κοντά στις τουρκικές ακτές έναντι του Αγαθονησίου, μετά από καταδίωξη ταχύπλοου σκάφους διακινητή προσφύγων-μεταναστών. Αποκολλήθηκε από την τουρκική Ακτοφυλακή.
Εν πλω προς τη Σάμο ρυμουλκούμενο από ελληνικό σκάφος του Λιμενικού είναι το μεσημέρι της Παρασκευής το πλωτό περιπολικό που προσάραξε βραδινές ώρες της Πέμπτης, λόγω τεχνικού προβλήματος, σε αβαθή κοντά στις τουρκικές ακτές έναντι του Αγαθονησίου, μετά από καταδίωξη ταχύπλοου σκάφους διακινητή προσφύγων-μεταναστών.
Αποκολλήθηκε από την τουρκική Ακτοφυλακή και με τη συνδρομή ρυμουλκού οδηγήθηκε στην οριογραμμή όπου παρελήφθη από ελληνικό πλωτό περιπολικό, το οποίο και το ρυμουλκεί προς το Πυθαγόρειο της Σάμου.
Το εν λόγω σκάφος του Λιμενικού συμμετείχε σε καταδίωξη ταχύπλοου σκάφους διακινητή που διέφευγε προς τις τουρκικές ακτές, αφού προηγουμένως είχε αποβιβάσει 20 πρόσφυγες στις ακτές της περιοχής Ψιλή Άμμος της Σάμου.
Από την προσάραξη δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί των μελών του πληρώματος.
Το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.) του Λιμενικού ενημέρωσε άμεσα το αντίστοιχο κέντρο της τουρκικής Ακτοφυλακής στην Άγκυρα, ζητώντας τη συνδρομή του για την άμεση αποκόλληση του ελληνικού περιπολικού και την απομάκρυνσή του από την περιοχή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κρις Πρατ: Πρωταγωνιστεί σε ντοκιμαντέρ που εξερευνά τον κρυμμένο τάφο του Αγίου Πέτρου
- LIVE: Καλαμάτα – Ολυμπιακός Β’
- Κακοκαιρία Byron: Μέχρι πότε θα συνεχιστούν τα φαινόμενα στη Θεσσαλία – Βροχοπτώσεις στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία
- Στέφανος Τσιτσιπάς: Προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή για να παραδώσει το δίπλωμα οδήγησης
- Ξεκίνησε η πορεία στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου – Ποιοι δρόμοι έκλεισαν
- Πανιώνιος: Δύο οπαδοί κρατούνται σε νοσοκομείο στην Κωνσταντινούπολη, τους αφαιρέθηκαν κινητά και διαβατήρια
