
Άλλες εννέα σοροί προσφύγων βρέθηκαν στα τουρκικά παράλια
Οι σοροί άλλων εννέα προσφύγων εντοπίστηκαν στα τουρκικά παράλια, κάποιες από τις οποίες μπορεί να είναι από το ναυάγιο πριν από δέκα ημέρες, σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές. Οι σοροί είχαν ξεβραστεί σε δύο διαφορετικά σημεία στην ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης.
Οι σοροί άλλων εννέα προσφύγων εντοπίστηκαν στα τουρκικά παράλια, κάποιες από τις οποίες μπορεί να είναι από το ναυάγιο πριν από δέκα ημέρες, σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές.
Οι σοροί είχαν ξεβραστεί σε δύο διαφορετικά σημεία στην ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης.
Ομάδα έξι σορών, πέντε ανδρών και μίας γυναίκας, βρέθηκε στις ακτές του Σεφεριχισάρ, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο οικείος κυβερνήτης Ρεσούλ Τσελίκ στο Reuters.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ιατροδικαστές πιστεύουν πως είχαν πνιγεί μεταξύ πέντε και δέκα ημέρες πριν τον εντοπισμό τους την Τρίτη.
Από την πλευρά της, η τουρκική ακτοφυλακή ανέφερε ότι βρήκε κοντά στο Αϊβαλί τις σορούς ενός κοριτσιού και δύο γυναικών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα η κατάρριψη drone στη Σαουδική Αραβία με Patriot
- Γάζα: Τουλάχιστον 10 νεκροί σε ισραηλινή επιδρομή έξω από σχολείο-καταφύγιο
- Γεραπετρίτης: «Εχει χαθεί η έννοια των σταθερών» σήμερα στη «διεθνή γεωπολιτική αρένα»
- ΚΚΕ: Μηνύματα από το Κόμμα Τουντέχ του Ιράν, τα ΚΚ Ισραήλ και Τουρκίας, σε μεγάλη συγκέντρωση στο ΣΕΦ
- Γάζα: Σκοτώθηκε συμβασιούχος του ΠΟΥ – Αναστέλλει τις διακομιδές του στην Αίγυπτο ο Οργανισμός
- Στενά του Ορμούζ: Ψηφοφορία στο ΣΑ του ΟΗΕ σε σχέδιο απόφασης για τη ναυσιπλοΐα