Βουτιά για τη μετοχή της Renault μετά από έρευνα στα γραφεία της
Έρευνα σε εργοστάσιο της Renault πραγματοποίησαν οι γαλλικές αρχές στο κάδρο της υπόθεσης με τις εκπομπές ρύπων, κατά την οποία σύμφωνα με την εταιρεία «δεν εντοπίστηκε» λογισμικό ή συσκευή παραποίησης. Η αρχική διαρροή της έρευνας είχε καταβαραθρώσει τη μετοχή της εταιρείας, συμπαρασύροντας και την Peugeot, και η ανακοίνωση της εταιρείας στη συνέχεια κατάφερε σχετικά να περιορίσει τη βουτιά.
Έρευνα σε εργοστάσιο της Renault πραγματοποίησαν οι γαλλικές αρχές στο κάδρο της υπόθεσης με τις εκπομπές ρύπων, κατά την οποία σύμφωνα με την εταιρεία «δεν εντοπίστηκε» λογισμικό ή συσκευή παραποίησης.
Η αρχική διαρροή της έρευνας είχε καταβαραθρώσει τη μετοχή της εταιρείας, συμπαρασύροντας και την Peugeot, και η ανακοίνωση της εταιρείας στη συνέχεια κατάφερε σχετικά να περιορίσει τη βουτιά.
Η μετοχή της Renault είχε φτάσει να υποχωρεί μέχρι και κατά 22%, με την πτώση το απόγευμα να βρίκσεται στο 13,7%. Η πτώση της μετοχής της Peugeot έφτασε το 8%.
Η Renault είπε ότι οι έρευνες μέχρι στιγμής δεν εντόπισαν «καμία ένδειξη συστήματος αναστολής (defeat device) στα οχήματα της Renault».
Σύμφωνα την ανακοίνωση της εταιρείας, η έρευνα γινόταν στο πλαίσιο των «ελέγχων από τις γαλλικές αρχές σε 100 γαλλικά μοντέλα σε κυκλοφορία», χαρακτηρίζοντας «καλή είδηση» το ότι «δεν βρέθηκαν στοιχεία» του λογισμικού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Bloomberg: Φούσκα έτοιμη να σκάσει η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του 52χρονου από τη Δάφνη: Ο καβγάς δυο φίλων που κατέληξε σε θάνατο
- Δεν προλαβαίνει να αγωνιστεί στο All Star Game ο Αντετοκούνμπο – Θα συμμετάσχει με διαφορετική ιδιότητα
- LIVE: Μπρέντφορντ – Άρσεναλ
- Από τα μερεμέτια, στα Επείγοντα: Διαφωνία για κακοτεχνίες κατέληξε σε ξυλοδαρμό
- Μάρτιν Σκορσέζε – Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Το «What Happens at Night» μπαίνει σε τροχιά γυρισμάτων


