Η Βόλφσμπουργκ ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Μπας Ντοστ θα μείνει για τουλάχιστον έξι εβδομάδες εκτός δράσης και πως ενδέχεται να υποβληθεί σε επέμβαση, καθώς υπέστη κάταγμα σε οστό του ποδιού σε προπόνηση. Ο Ολλανδός επιθετικός, ο οποίος έχει πετύχει την τρέχουσα σεζόν επτά γκολ στο πρωτάθλημα, επέστρεψε στη Γερμανία από την Πορτογαλία, όπου οι «λύκοι» κάνουν την προετοιμασία τους ενόψει της επανέναρξης της Bundesliga στις 22 Ιανουαρίου.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.
Με το τραγικό επιμέρους σκορ 20-4 που δέχθηκε στο 4ο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος γνώρισε την 9η ήττα του σε 10 παιχνίδια στο EuroCup, παραμένοντας στην τελευταία θέση του Β΄ ομίλου.
Η Καρδίτσα δέχθηκε καταστροφικό 20-0 στην 1η περίοδο, ηττήθηκε με 80-72 από την Μερσίν και πλέον, η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου έχασε την ευκαιρία για το πλεονέκτημα έδρας στο Play-In.
LIVE: Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ – Μαρσέιγ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ – Μαρσέιγ για την 6η αγωνιστική της League Phase του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 9.
LIVE: Μονακό – Γαλατάσαραϊ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Μονακό – Γαλατάσαραϊ για την 6η αγωνιστική της League Phase του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 8.