Ξανά με στολή η αστυνομική φρουρά της Βουλής
Ξαναφόρεσαν την στολή οι αστυνομικοί της Βουλής μετά από σχετική εντολή του νέου φρουράρχου του Κοινοβουλίου, Κων. Κυριαζόπουλου και με την έγκριση του προέδρου της Βουλής Ν. Βούτση και του γενικού γραμματέα Κ. Αθανασίου.
Ξαναφόρεσαν την στολή οι αστυνομικοί της Βουλής μετά από σχετική εντολή του νέου φρουράρχου του Κοινοβουλίου, Κων. Κυριαζόπουλου και με την έγκριση του προέδρου της Βουλής Ν. Βούτση και του γενικού γραμματέα Κ. Αθανασίου.
Συγκεκριμένα, από σήμερα Τρίτη, τα μέλη της αστυνομικής φρουράς, εσωτερικής και εξωτερικής, προσέρχονται στα καθήκοντά τους με στολή, όπως στο παρελθόν, πριν η τέως πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου εφαρμόσει την «ευπρεπή πολιτική περιβολή» των αστυνομικών του Κοινοβουλίου.
Το σκεπτικό για την επαναφορά της στολής είναι, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, ότι όσοι είναι στις πύλες εισόδου και έχουν την δικαιοδοσία να ελέγχουν τα στοιχεία των εισερχομένων προσώπων, θα φορούν εφεξής στολή, ώστε να γνωρίζει εκείνος που επισκέπτεται την Βουλή ποιος του ζητεί τα στοιχεία.
Σημειώνεται ότι οι άνδρες της ασφάλειας της Βουλής θα συνεχίσουν να έχουν πολιτική περιβολή, όπως ίσχυε πάντα.
Λάμπρος Σταυρόπουλος
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κ. Ανεστίδης: Δεν έκαναν κατάσχεση στον «Φραπέ» και έκαναν σε εμένα
- Μουσουλμανικό κράξιμο στον Σαλάχ λόγω… Χριστουγέννων! (pic)
- ΕΠΟ: Ο εσωτερικός πονοκέφαλος του Μάκη Γκαγκάτση
- Δε νοείται στιλάτος χωρίς χαρακτήρα – Πώς ο Helmut Lang άλλαξε για πάντα τη μόδα
- Βαρδούσια: Εντοπίστηκαν κάτω από χιονοστιβάδα χωρίς τις αισθήσεις τους οι τρεις αγνοούμενοι ορειβάτες
- ΣΥΡΙΖΑ για Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης: Κανείς δεν μπορεί να κακοποιεί ούτε ανθρώπους ούτε ζώα