ΠΑΣΟΚ για ElDorado: Θριαμβεύουν οι εμμονές, σε πανωλεθρία η ανάπτυξη
«Η αναστολή εργασιών στα μεταλλεία Χαλκιδικής, οδηγεί σε μια Ελλάδα της μεγαλύτερης ανεργίας» αναφέρει ο Γιάννης Μανιάτης του ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της El Dorado Gold.
«Η αναστολή εργασιών στα μεταλλεία Χαλκιδικής, οδηγεί σε μια Ελλάδα της μεγαλύτερης ανεργίας» αναφέρει ο Γιάννης Μανιάτης του ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της El Dorado Gold.
O πρώην υπουργός Ενέργειας συνεχίζει στην ανακοίνωσή του: «Όταν θριαμβεύουν οι ιδεολογικές εμμονές της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, τότε παθαίνουν πανωλεθρία η περιφερειακή ανάπτυξη, η απασχόληση και η εθνική οικονομία.
» Το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε ο ορυκτός μας πλούτος, να αποτελέσει βασικό πυλώνα του νέου παραγωγικού μοντέλου της χώρας και για να σταματήσει επιτέλους αυτός ο αναπτυξιακός μας κατήφορος.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο διαιτητής του Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν
- Έγκλημα λόγω TikTok στην Πάφο: 30χρονος μαχαίρωσε θανάσιμα τον θείο του για ασήμαντη αφορμή
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [18.01 – 24.01.2026]
- Πόσο ασφαλείς είναι οι online αγορές στις εκπτώσεις;
- Τζόλης και Καρέτσας στο «στόχαστρο» της Νάπολι
- Ολλανδία: Εκβιασμός οι απειλές Τραμπ για δασμούς σε Ευρωπαίους που αντιδρούν στα σχέδιά του για τη Γροιλανδία
