Νεκροί οι δύο αγνοούμενοι στο Μεσολόγγι (φωτογραφίες)
Τραγική κατάληξη είχε το πρωί της Δευτέρας η αναζήτηση των δύο ανδρών που αγνοούνταν από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς από την ευρύτερη περιοχή της Πενταλόφου Μεσολογγίου. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν εντοπίστηκε στο χωριό Κατοχή Μεσολογγίου, αναποδογυρισμένο σε αρδευτικό κανάλι. Στο εσωτερικό του βρέθηκαν οι σοροί των δύο ανδρών.
Τραγική κατάληξη είχε το πρωί της Δευτέρας η αναζήτηση των δύο ανδρών που αγνοούνταν από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς από τo Αιτωλικό.
Όπως αποδείχθηκε, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του και εντοπίστηκε στην επαρχιακή οδό Αιτωλικού-Αστακού, στο ύψος του χωριού Κατοχή, αναποδογυρισμένο μέσα σε αυλάκι βάθους έξι μέτρων που περιείχε νερό ύψους τουλάχιστον δύο μέτρων και ήταν καλυμμένο από βλάστηση (καλαμιές κλπ).
Άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεσολογγίου απεγκλώβισαν από το αυτοκίνητο και ανέσυραν τις σορούς των δύο ανδρών.
Ο 35χρονος κτηνοτρόφος από τα Πηγάδια Βασίλης Γρατσάνης και ο 40χρονος γεωργός Γιάννης Κορδώσης από την Πεντάλοφο Μεσολογγίου διασκέδαζαν τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς σε μπαρ του Νεοχωρίου. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, έφυγαν με το αυτοκίνητο του 35χρονου λίγο μετά τις 4 το πρωί και γύρω στις 5 το στίγμα των κινητών τηλεφώνων τους χάθηκε.
Όπως είπαν θαμώνες του μπαρ, τη βραδιά εκείνη οι δύο φίλοι είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.
Η εξαφάνισή τους είχε δηλωθεί στις 6 το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς, στο Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού, από συγγενικά τους πρόσωπα. Έκτοτε για τον εντοπισμό τους οργανώθηκε ευρεία επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας με τη συνδρομή αστυνομικών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ακαρνανίας και Αχαΐας, πυροσβεστών, ανδρών της ΕΜΑΚ και εθελοντικών ομάδων διάσωσης. Επιπλέον, συνέδραμαν και αστυνομικοί της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας.
Φως στις συνθήκες του δυστυχήματος αναμένεται να ρίξει πλέον ο ιατροδικαστής που θα διενεργήσει τη νεκροψία-νεκροτομή, στην Πάτρα.
Την προανάκριση για την υπόθεση ανέλαβαν το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού, το Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου και η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
