Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζορτζ Μάρτιν: Νέο βιβλίο μετά την έκτη σεζόν Game of Thrones

Τζορτζ Μάρτιν: Νέο βιβλίο μετά την έκτη σεζόν Game of Thrones

Ο Τζορτζ Μάρτιν παραδέχθηκε ότι το πολυαναμενόμενο νέο του βιβλίο «Ανεμοι του Χειμώνα» (Winds of Winter) δεν θα είναι έτοιμο πριν από την έκτη σεζόν του Game of Thrones, η οποία θα φτάσει στους τηλεοπτικούς δέκτες τον Απρίλιο.

Ο Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν παραδέχθηκε ότι το πολυαναμενόμενο νέο του βιβλίο «Ανεμοι του Χειμώνα» (Winds of Winter) δεν θα είναι έτοιμο πριν από την έκτη σεζόν του Game of Thrones, η οποία θα φτάσει στους τηλεοπτικούς δέκτες τον Απρίλιο.

Στόχος του Μάρτιν ήταν να εκδοθεί το βιβλίο πριν το Game of Thrones, προκειμένου να «προλάβει» τη σειρά, καθώς στοιχεία του Winds of Winter αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους στην έκτη σεζόν -όπως για παράδειγμα ποια θα είναι η τύχη του Τζον Σνόου.

«Οι εκδότες μου είναι απογοητευμένοι, το HBO είναι απογοητευμένο, οι ατζέντες μου και οι ξένοι εκδότες και οι μεταφραστές είναι απογοητευμένοι» έγραψε στο blog του ο γνωστός συγγραφέας της σειράς βιβλίων «Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου». «Αλλά κανένας δεν θα μπορούσε να είναι πιο απογοητευμένος από μένα» πρόσθεσε ο Μάρτιν.

Ο συγγραφέας είπε πως σκόπευε να έχει έτοιμο μέχρι τον Απρίλιο το μυθιστόρημα, αλλά ότι έχασε την πρώτη του διορία τον Οκτώβριο. Το προηγούμενο βιβλίο της σειράς εκδόθηκε το 2011.

«Δυστυχώς, το γράψιμο δεν προχώρησε τόσο γρήγορα, ή τόσο καλά όσο θα ήθελα» είπε. «Μπορείτε να κατηγορήσετε τα ταξίδια μου ή τις αναρτήσεις στο μπλογκ μου ή άλλους περισπασμούς και τον Κοκτώ και οτιδήποτε, αλλά ίσως όλα αυτά είχαν συνέπειες. Μπορείτε να κατηγορήσετε την ηλικία μου και ίσως και αυτή να έπαιξε ρόλο. Η αλήθεια είναι ότι μερικές φορές το γράψιμο πάει καλά και μερικές φορές δεν πάει και αυτό ίσχυε από όταν ήμουν 20 ετών. Καθώς η άνοιξη γινόταν καλοκαίρι, είχα περισσότερες κακές μέρες από ότι καλές. Γύρω στον Αύγουστο, έπρεπε να αποδεχθώ την αλήθεια: Δεν επρόκειτο να είχα τελειώσει μέχρι το Χάλογουιν».

Οι εκδότες του Μάρτιν αποφάσισαν να του δώσουν παράταση, αλλά και πάλι το βιβλίο δεν ήταν έτοιμο.

«Πίστευα ακόμα ότι μπορούσα να τα καταφέρω. Αλλά οι μέρες και οι εβδομάδες πετούσαν γρηγορότερα από ότι μεγάλωνε η στοίβα των σελίδων και εγώ (όπως συχνά μου συμβαίνει) δεν ήμουν χαρούμενος με κάποιες επιλογές που είχα κάνει και ξεκίνησα να κάνω αλλαγές. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν φταίει κανείς άλλος. Προσπάθησα και ακόμα προσπαθώ» είπε.

Όσο για το πότε θα είναι έτοιμο το νέο βιβλίο, ο Μάρτιν είπε: «Δεν πρόκειται να βάλω άλλη μία διορία στον εαυτό μου και να παγιδευτώ. Οι διορίες απλά με αγχώνουν. Θα επιστρέψω σε αυτό που είχα πει τον περασμένο Μάρτιο, πριν από όλα αυτά. Θα είναι έτοιμο όταν θα είναι έτοιμο. Και θα είναι το καλύτερο που μπορώ» σημείωσε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024