Δυστύχημα σε εξέδρα γεώτρησης ανοικτά της Νορβηγίας
Ένα άτομο σκοτώθηκε και δύο τραυματίστηκαν εξέδρα γεώτρησης που ανήκε σε εταιρεία Κίνας χτυπήθηκε από κύμα. Το δυστύχημα σημειώθηκε ανοικτά των ακτών της Νορβηγίας.
Ένα άτομο σκοτώθηκε και δύο τραυματίστηκαν εξέδρα γεώτρησης που ανήκε σε εταιρεία Κίνας χτυπήθηκε από κύμα. Το δυστύχημα σημειώθηκε ανοικτά των ακτών της Νορβηγίας.
Στο σημείο υπάρχει κοίτασμα, το οποίο διαχειρίζεται η εταιρεία Statoil. Ο καιρός στη Νορβηγία είναι άστατος με καταιγίδες από την Τετάρτη.
«Οι Statoil και COSL με λύπη αναφέρουν ότι έχουν λάβει επιβεβαίωση από την αστυνομία πως ένα άτομο είναι νεκρό αφότου ένα τεράστιο κύμα έπληξε την πλατφόρμα COSL» είπε η Statoil σε δήλωση, προσθέτοντας ότι δύο άτομα βρίσκονταν υπό ιατρική φροντίδα. Δεν αναφέρθηκαν οι εθνικότητες των τριών.
Περίπου 50 άτομα από τα 106 του προσωπικού στην εξέδρα απομακρύνθηκαν.
Αυτό ήταν το πρώτο θανατηφόρο ατύχημα στα νερά της Νορβηγίας από το 2009, όταν ένας εργάτης έπεσε από μια σκαλωσιά σε εξέδρα της Βόρειας Θάλασσας με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι λέει για τη γνωρίμια του με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
- Χίος: Διάσωση μητέρας και γιου από το φλεγόμενο σπίτι τους
- Νέλσον Μαντέλα: Ο ισόβιος αγώνας κατά του ρατσισμού
- Η δεύτερη… νιότη του Νάντο Ντε Κολό στη Βιλερμπάν (vids)
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στα Διαβατά
- Ελβετικό φράγκο: Έφτασε η κρίσιμη δίκη στον Άρειο Πάγο – Προσφυγή 200.000 πολιτών

