Δεκτά και χωρίς ραντεβού τα οχήματα στο δημόσιο ΚΤΕΟ της Αθήνας
Μέχρι την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου, οπότε λήγουν οι ευνοϊκές ρυθμίσεις για τον τεχνικό έλεγχο οχημάτων, οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετηθούν από το δημόσιο ΚΤΕΟ Χολαργού ακόμη και χωρίς να κλείσουν ραντεβού.
Μέχρι την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου, οπότε λήγουν οι ευνοϊκές ρυθμίσεις για τον τεχνικό έλεγχο οχημάτων, οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετηθούν από το δημόσιο ΚΤΕΟ Χολαργού ακόμη και χωρίς να κλείσουν ραντεβού.
Ο συνολικός χρόνος παραμονής είναι τριάντα με πενήντα λεπτά, ανακοίνωσε η Περιφέρεια Αττικής στην οποία ανήκει το εν λόγω κέντρο.
«Το ΚΤΕΟ θα μείνει ανοιχτό όσο χρειασθεί, μέχρι να εξυπηρετηθούν όλοι οι πολίτες» δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης Ερμίνα Κυπριανίδου.
«Οι ελεγκτές είναι έμπειροι, με μεγάλη τεχνογνωσία και ενημερώνουν με λεπτομέρεια τους οδηγούς» πρόσθεσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Θα μπορούσα να εμπλέξω τον Τραμπ»: Δολοφόνος 51 ατόμων στη Νέα Ζηλανδία καταγγέλλει απάνθρωπες συνθήκες κράτησης
- «Πυρά» Τραμπ, προσευχές και αντι-show: Όλα όσα έγιναν στο ημίχρονο του Super Bowl με πρωταγωνιστή τον Bad Bunny
- ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώνεται η επιτροπή Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Διεύρυνσης – Ποιοι «επαναπατρίζονται» από ΣΥΡΙΖΑ
- Πύλος: Νεαρός ξυλοκόπησε κουρέα με γκλοπ επειδή δεν του άρεσε το κούρεμα
- Ταμπόρδα: «Ελπίζω αυτή η νίκη να αποτελέσει σημείο ενός νέου ξεκινήματος»
- Δύο συμφωνίες και ένα ραντεβού ξεκλειδώνουν τον ενεργειακό κόμβο στην Ελλάδα



