Δεκτά και χωρίς ραντεβού τα οχήματα στο δημόσιο ΚΤΕΟ της Αθήνας
Μέχρι την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου, οπότε λήγουν οι ευνοϊκές ρυθμίσεις για τον τεχνικό έλεγχο οχημάτων, οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετηθούν από το δημόσιο ΚΤΕΟ Χολαργού ακόμη και χωρίς να κλείσουν ραντεβού.
Μέχρι την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου, οπότε λήγουν οι ευνοϊκές ρυθμίσεις για τον τεχνικό έλεγχο οχημάτων, οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετηθούν από το δημόσιο ΚΤΕΟ Χολαργού ακόμη και χωρίς να κλείσουν ραντεβού.
Ο συνολικός χρόνος παραμονής είναι τριάντα με πενήντα λεπτά, ανακοίνωσε η Περιφέρεια Αττικής στην οποία ανήκει το εν λόγω κέντρο.
«Το ΚΤΕΟ θα μείνει ανοιχτό όσο χρειασθεί, μέχρι να εξυπηρετηθούν όλοι οι πολίτες» δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης Ερμίνα Κυπριανίδου.
«Οι ελεγκτές είναι έμπειροι, με μεγάλη τεχνογνωσία και ενημερώνουν με λεπτομέρεια τους οδηγούς» πρόσθεσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τιτανομαχία Καραλή – Ντουπλάντις στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου
- Θεσσαλονίκη: Κλήσεις σε 1.750 οδηγούς για παράνομο παρκάρισμα μπροστά σε κάδους – Πόσο είναι το πρόστιμο
- Μια αμήχανη κυβέρνηση παρακολουθεί την οικονομική κρίση να έρχεται χωρίς να κάνει τίποτα γι’ αυτό
- Σέρρες: Θρίλερ με την εξαφάνιση του 44χρονου Σωτήρη – Αγνοείται από τον Ιανουάριο
- Παναθηναϊκός: Το κομβικό τάιμ-άουτ του Αταμάν που γύρισε το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα
- Τιμοτέ Σαλαμέ: «Ήμασταν μαζί τρία χρόνια, με παράτησε για τη Τζένερ» ισχυρίζεται πορνοστάρ

