Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιστροφή στις προπονήσεις για την ΑΕΚ, ίωση ο Τζεμπούρ

Επιστροφή στις προπονήσεις για την ΑΕΚ, ίωση ο Τζεμπούρ

Κόσμος μαζεύτηκε τη Δευτέρα στα Σπάτα, μετά από μία εβδομάδα διακοπών, όπου παίκτες και τεχνικό επιτελείο φόρτισαν τις μπαταρίες τους ενόψει του δεύτερου μισού της αγωνιστικής περιόδου. Οι Έλληνες είχαν επιστρέψει από την Κυριακή, ενώ σήμερα, Δευτέρα, εμφανίστηκε ο Γκας Πογέτ, οι συνεργάτες του και οι ξένοι πλην των Βάργκας, Μπαρόχα, Κρισάντους που είχαν μία ημέρα παραπάνω άδεια.

Κόσμος μαζεύτηκε τη Δευτέρα στα Σπάτα, μετά από μία εβδομάδα διακοπών, όπου παίκτες και τεχνικό επιτελείο φόρτισαν τις μπαταρίες τους ενόψει του δεύτερου μισού της αγωνιστικής περιόδου.

Οι Έλληνες είχαν επιστρέψει από την Κυριακή, ενώ σήμερα, Δευτέρα, εμφανίστηκε ο Γκας Πογέτ, οι συνεργάτες του και οι ξένοι πλην των Βάργκας, Μπαρόχα, Κρισάντους που είχαν μία ημέρα παραπάνω άδεια.

Πρόβλημα προέκυψε με τον Ράφικ Τζεμπούρ που παρουσίασε εμπύρετη ίωση στο αναπνευστικό και δεν θα λάβει μέρος στο αυριανό με την Εθνική Αστέγων (ΟΑΚΑ, 17:00 με ελεύθερη είσοδο).

Προς το παρόν δεν εκφράζεται ανησυχία ως προς τη συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής με τον Πλατανιά στα Χανιά, απ’ όπου απουσιάζει ο τραυματίας Μπαρόχα. Ο Βενεζουελάνος γκολκίπερ, ο οποίος αναρρώνει από κάταγμα στο δάκτυλο του αριστερού χεριού, θα χάσει σίγουρα και τον αγώνα κυπέλλου με τον Λεβαδειακό (6 Ιανουαρίου 2016) και ίσως επιστρέψει στην αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της Super League με την Ξάνθη (10 Ιανουαρίου).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024