Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών
Σπείρα που μετέφερε και εισήγαγε στην Ελλάδα από τη δυτική Ευρώπη μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών (κοκαΐνη και κάνναβη), τις οποίες στη συνέχεια διακινούσε στην εγχώρια αγορά, εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, τρεις υπήκοοι Αλβανίας και ένας ημεδαπός, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίπου 9 κιλά κοκαΐνης.
Σπείρα που μετέφερε και εισήγαγε στην Ελλάδα από τη δυτική Ευρώπη μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών (κοκαΐνη και κάνναβη), τις οποίες στη συνέχεια διακινούσε στην εγχώρια αγορά, εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, τρεις υπήκοοι Αλβανίας και ένας ημεδαπός, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίπου 9 κιλά κοκαΐνης.
Κατασχέθηκαν επίσης 23 γραμμάρια κάνναβης, 2 περίστροφα, 95 φυσίγγια, το χρηματικό ποσό των 29.900 ευρώ, 1 φορτηγό αυτοκίνητο διεθνών μεταφορών και 3 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και παράβαση των Νόμων περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων.
Η αξία της κατασχεθείσας ποσότητας κοκαΐνης ανέρχεται στο ποσόν του 400.000 ευρώ.
Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αγρότες: Προς τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου οι κινητοποιήσεις – Κλούβα των ΜΑΤ μπλόκαρε και ασθενοφόρα
- Άδωνις Γεωργιάδης: «Ενήργησαν με δόλο οι δύο προστατευόμενοι μάρτυρες» στην υπόθεση Novartis
- Προτεραιότητα του Δήμου Βύρωνα μια πόλη χωρίς αποκλεισμούς
- Μπαντόσα ήταν και… πάει: Ο Τσιτσιπάς «συνελήφθη» σε τρυφερό τετ-α-τετ με τη νέα του σύντροφο (vid)
- Δότης σπέρματος με καρκινογόνο μετάλλαξη απέκτησε 200 παιδιά – Τουλάχιστον 4 περιπτώσεις στην Ελλάδα
- Αμαλιάδα: 14χρονος εκβίαζε για εβδομάδες 12χρονο – Του πήρε 8.200 ευρώ
