Νέα λίστα με ύποπτες συναλλαγές παρέδωσε ο Φαλτσιανί στην κυβέρνηση
Στον εισαγγελέα έχει κατατεθεί νέα λίστα με εκατοντάδες χιλιάδες ύποπτες διεθνείς συναλλαγές, την οποία παρέδωσε στον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, Μ.Καλογήρου ο γάλλος πρώην υπάλληλος της τράπεζας HSBC της Ελβετίας, Ερβέ Φαλτσιανί. «Εμείς δεν κρύβουμε τα στοιχεία σε συρτάρια, κινούμαστε δραστήρια» είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στο Υπουργικό Συμβούλιο.
Στον εισαγγελέα έχει κατατεθεί νέα λίστα με εκατοντάδες χιλιάδες ύποπτες διεθνείς συναλλαγές, την οποία παρέδωσε στον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, Μ.Καλογήρου ο γάλλος πρώην υπάλληλος της τράπεζας HSBC της Ελβετίας, Ερβέ Φαλτσιανί.
«Εμείς δεν κρύβουμε τα στοιχεία σε συρτάρια, κινούμαστε δραστήρια» είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στο Υπουργικό Συμβούλιο.
Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα με την «πηγή» της λίστας Λαγκάρντ, Ερβέ Φαλτσιανί και παρέλαβε ένα στικάκι με εκατοντάδες χιλιάδες ύποπτες διεθνείς συναλλαγές τις οποίες και κατέθεσε στον αρμόδιο εισαγγελέα για τις απαραίτητες ενέργειες.
«Αυτές οι πρωτοβουλίες θα συνεχιστούν και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές γιατί υπάρχει κυβέρνηση με πολιτική βούληση» υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θεσσαλονίκη: Κλήσεις σε 1.750 οδηγούς για παράνομο παρκάρισμα μπροστά σε κάδους – Πόσο είναι το πρόστιμο
- Μια αμήχανη κυβέρνηση παρακολουθεί την οικονομική κρίση να έρχεται χωρίς να κάνει τίποτα γι’ αυτό
- Σέρρες: Θρίλερ με την εξαφάνιση του 44χρονου Σωτήρη – Αγνοείται από τον Ιανουάριο
- Παναθηναϊκός: Το κομβικό τάιμ-άουτ του Αταμάν που γύρισε το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα
- Τιμοτέ Σαλαμέ: «Ήμασταν μαζί τρία χρόνια, με παράτησε για τη Τζένερ» ισχυρίζεται πορνοστάρ
- Σκύλος: Με ποιον τρόπο μας του μαθαίνουμε να αντιδρά έντονα

