Λεβέντης: Η Ένωση Κεντρώων στηρίζει το Σύμφωνο Συμβίωσης
Για νομοσχέδιο που έγινε αντικείμενο «έξαλλων αντιπαραθέσεων» από πτέρυγες της Βουλής «που δεν έχουν τίποτα να πουν» έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, κατά την τοποθέτησή του για το Σύμφωνο Συμβίωσης στην Ολομέλεια.
Για νομοσχέδιο που έγινε αντικείμενο «έξαλλων αντιπαραθέσεων» από πτέρυγες της Βουλής «που δεν έχουν τίποτα να πουν» έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, κατά την τοποθέτησή του για το Σύμφωνο Συμβίωσης στην Ολομέλεια.
Ο Β.Λεβέντης, επέκρινε τις ανάρμοστες εκφράσεις που ακούστηκαν για το θέμα αυτό κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ενώ δήλωσε ότι στενοχωρήθηκε από την στάση που τήρησαν ορισμένοι ιεράρχες οι οποίοι «ζουν τον Μεσαίωνά τους».
Τάχθηκε υπέρ του νομοθετήματος επισημαίνοντας ότι λύνει αστικά προβλήματα Ελλήνων πολιτών και αφού τόνισε ότι πρέπει ο σύντροφος σε ένα ομόφυλο ζευγάρι να λαμβάνει την σύνταξη ή το σπίτι του άλλου όταν εκείνος αποδημήσει, εξέφρασε την απορία «αυτό γιατί δεν μπορεί να το καταλάβει η Εκκλησία».
Πάντως, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αναφερόμενος στο θέμα της υιοθεσίας παιδιών από τα ομόφυλα ζευγάρια, σημείωσε ότι η κοινωνία δεν είναι ώριμη και ως εκ τούτου δεν πρέπει να ψηφιστεί σήμερα η τεκνοθεσία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι τελευταίες στιγμές του Αλί Χαμενεΐ σύμφωνα με την Ιρανική τηλεόραση
- Ο ρόλος του φόβου στην πολιτική
- Έντονος διάλογος του πρέσβη των ΗΠΑ με τον Ιρανό στον ΟΗΕ: «Να είστε ευγενής» – «Το καθεστώς σας σκοτώνει χιλιάδες»
- Τα αντίποινα του Ιράν στην επίθεση από ΗΠΑ και Ισραήλ έφεραν τον πόλεμο στην πόρτα του Περσικού Κόλπου
- Το Ιράν ανακοίνωσε τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ – Κηρύχθηκαν 40 ημέρες πένθους
- Νεκροί η κόρη, ο γαμπρός, ο εγγονός και η νύφη του Αλί Χαμενεΐ κατά τις πρωινές επιθέσεις

