Λεβέντης: Η Ένωση Κεντρώων στηρίζει το Σύμφωνο Συμβίωσης
Για νομοσχέδιο που έγινε αντικείμενο «έξαλλων αντιπαραθέσεων» από πτέρυγες της Βουλής «που δεν έχουν τίποτα να πουν» έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, κατά την τοποθέτησή του για το Σύμφωνο Συμβίωσης στην Ολομέλεια.
Για νομοσχέδιο που έγινε αντικείμενο «έξαλλων αντιπαραθέσεων» από πτέρυγες της Βουλής «που δεν έχουν τίποτα να πουν» έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, κατά την τοποθέτησή του για το Σύμφωνο Συμβίωσης στην Ολομέλεια.
Ο Β.Λεβέντης, επέκρινε τις ανάρμοστες εκφράσεις που ακούστηκαν για το θέμα αυτό κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ενώ δήλωσε ότι στενοχωρήθηκε από την στάση που τήρησαν ορισμένοι ιεράρχες οι οποίοι «ζουν τον Μεσαίωνά τους».
Τάχθηκε υπέρ του νομοθετήματος επισημαίνοντας ότι λύνει αστικά προβλήματα Ελλήνων πολιτών και αφού τόνισε ότι πρέπει ο σύντροφος σε ένα ομόφυλο ζευγάρι να λαμβάνει την σύνταξη ή το σπίτι του άλλου όταν εκείνος αποδημήσει, εξέφρασε την απορία «αυτό γιατί δεν μπορεί να το καταλάβει η Εκκλησία».
Πάντως, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αναφερόμενος στο θέμα της υιοθεσίας παιδιών από τα ομόφυλα ζευγάρια, σημείωσε ότι η κοινωνία δεν είναι ώριμη και ως εκ τούτου δεν πρέπει να ψηφιστεί σήμερα η τεκνοθεσία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΗΠΑ: Πιθανή χρήση χερσαίων στρατευμάτων στο Ιράν – «Δεν θα σας το έλεγα αν το έκανα» λέει ο Τραμπ
- Χαλκιδική: Θρίλερ με τη σορό που βρέθηκε σε βαλίτσα – Το στοιχείο που «ξεκλειδώνει» το μακάβριο μυστικό
- Εξαιρετικός Τσιτσιπάς νίκησε τον Ντε μινόρ και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Miami Open
- Ιράν: Οι ΗΠΑ στέλνουν περισσότερους πεζοναύτες – Η καταστροφή μεγαλώνει ενώ συμπληρώνονται 3 εβδομάδες πολέμου
- «Σκότωσε» το άγχος μέσα σε 24 λεπτά
- Αρκάς: Η σημερινή καλημέρα αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Ρατσισμού
