
Απάντηση της Τράπεζας Πειραιώς σε δημοσιεύματα περί ξένου fund
Η Τράπεζα Πειραιώς διευκρινίζει ότι δεν υπάρχει κανένα ξένο fund που να βρίσκεται εγκατεστημένο επί της Λεωφόρου Βας. Σοφίας και Κερασούντος, όπως ανέφερε δημοσίευμα εφημερίδας, διότι στο κτίριο που εννοεί το δημοσίευμα στεγάζονται υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς.
Η Τράπεζα Πειραιώς διευκρινίζει ότι δεν υπάρχει κανένα ξένο fund που να βρίσκεται εγκατεστημένο επί της Λεωφόρου Βας. Σοφίας και Κερασούντος, όπως ανέφερε δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» το περασμένο Σάββατο, διότι στο κτίριο που εννοεί το δημοσίευμα στεγάζονται υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς.
Και επί του συγκεκριμένου κτιρίου δεν στεγάζεται καμία άλλη εταιρία ή ξένο fund, προσθέτει.
Πριν από χρόνια στο κτίριο αυτό ήταν τα κεντρικά γραφεία της BNP Paribas.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ασπρόπυργος: Μάχη για τη ζωή δίνει ο 12χρονος που τραυματίστηκε με πατίνι
- NBA: Νέα άνετη νίκη και 2-0 οι Θάντερ τους Λέικερς, προβάδισμα δύο νικών και για τους Πίστονς (vids)
- Λευκάδα: Έρευνες από Λιμενικό και Ένοπλες Δυνάμεις για το σκάφος – drone που εντόπισαν ψαράδες
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι που πέταγαν πέτρες σε αστικό λεωφορείο και έσπασαν τα τζάμια του
- Σπύρος Ρέτσας: Μυστήριο με την εξάφανισή του – Η τελευταία διαδρομή με το ταξί
- Φραντσέσκα Αλμπανέζε: Οι κατηγορίες περί αντισημιτισμού που εκτοξεύονται ως χαρτοπόλεμος είναι για να αποσπάται η προσοχή από τα θύματα
