Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Για όσες θέλουν την ησυχία τους το πρωί του γάμου τους

Για όσες θέλουν την ησυχία τους το πρωί του γάμου τους

Όση χαρά και αν έχει αυτή η μέρα έχει και πολύ άγχος και πολλά που θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας μέχρι επιτέλους να αρχίσει ο χορός. Ορισμένες μπορεί να θέλουν την παρέα της μητέρας ή μιας φίλης τους για να νιώσουν ηρεμία και ασφάλεια. Άλλες πάλι, προτιμούν να είναι εντελώς μόνες τους και […]

Όση χαρά και αν έχει αυτή η μέρα έχει και πολύ άγχος και πολλά που θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας μέχρι επιτέλους να αρχίσει ο χορός. Ορισμένες μπορεί να θέλουν την παρέα της μητέρας ή μιας φίλης τους για να νιώσουν ηρεμία και ασφάλεια. Άλλες πάλι, προτιμούν να είναι εντελώς μόνες τους και μόνες να διαχειριστούν το άγχος αλλά και την ηρεμία τους. Να ξυπνήσουν σε ένα ήσυχο σπίτι, να πιουν με ηρεμία τον καφέ τους, να μην έχουν το άγχος να μιλούν σε άλλους και να μπουν σιγά σιγά στη διάθεση της προετοιμασίας.

Αν νιώθεις ότι ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία δεν έχεις παρά να το ζητήσεις ευγενικά και σίγουρα κανένας ούτε θα παρεξηγηθεί ούτε θα φέρει αντίρρηση.

Άλλωστε, όλη η προετοιμασία ξεκινά από νωρίς οπότε σύντομα θα είναι όλα τα πρόσωπα που επιθυμείτε εκεί κοντά σου να γιορτάσουν μαζί σας και να σας βοηθήσουν να γίνεται μια κούκλα.

Ακόμη και αν τότε αισθανθείς ότι μπορεί να πιεστείς από τις διάφορες ερωτήσεις που θα σου κάνουν ή ότι θα πρέπει να είσαι γλυκιά μπορείς να αναθέσεις στη μητέρα, στην αδελφή ή την κολλητή σου να αναλάβει το ρόλο του «πυροσβέστη» και μην ασχοληθείς με τίποτα που θα σου χαλάσει τη διάθεση…

Επίσης, δεν είναι ανάγκη να είναι όλοι μέσα στο δωμάτιο που ετοιμάζεσαι. Μπορούν να κάθονται στο σαλόνι και να συζητούν και να γελούν και που και που να έρχονται να ρίχνουν καμιά ματιά!

Χαλάρωσε και απόλαυσε το. Δες το σαν ένα πάρτι και όχι σαν καταναγκαστικά έργα. Και μην νευριάζεις! Χαλάει το μακιγιάζ σου!

gamos.gr

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024