Τζων Κίττμερ: Μουσείου Μπενάκη Eγκώμιον
«Το Μουσείο Μπενάκη σφύζει από ενέργεια και ιδέες. Μόνο φέτος, το Μουσείο γιόρτασε τo τέλος της επετείου 400 χρόνων του Γκρέκο, φιλοξένησε μια αξιοθαύμαστη έκθεση του βρετανού γλύπτη Τόνι Κραγκ, απέτισε φόρο τιμής στον Φώτη Κόντογλου...» Ο βρετανός πρέσβης στην Αθήνα μάς ξεναγεί σε ένα από τα σπουδαιότερα μουσεία μας.
«Το Μουσείο Μπενάκη σφύζει από ενέργεια και ιδέες. Μόνο φέτος, το Μουσείο γιόρτασε τo τέλος της επετείου 400 χρόνων του Γκρέκο, φιλοξένησε μια αξιοθαύμαστη έκθεση του βρετανού γλύπτη Τόνι Κραγκ, απέτισε φόρο τιμής στον Φώτη Κόντογλου…» Ο βρετανός πρέσβης στην Αθήνα μάς ξεναγεί σε ένα από τα σπουδαιότερα μουσεία της Αθήνας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πίτερ Νάιγκαρντ – Η βρώμικη περίπτωση του ψαρομάλλη, σεξουαλικού εγκληματία που συνδέεται με τον πρώην πρίγκιπα Άντριου
- Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την έκρηξη στην τράπεζα στον Εύοσμο
- Τι έδειξαν τα αλκοτέστ μετά το ρεβεγιόν Χριστουγέννων – Συνεχίζονται εντατικά οι έλεγχοι
- Παπανικολάου για Μόρις: «Τα πρώτα δείγματα είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικά»
- Άγιος Δημήτριος: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας ο δήμος
- Κυβερνοασφάλεια: Γιατί οι χάκερς αγαπούν τις γιορτές – Τρία τρανταχτά παραδείγματα των τελευταίων χρόνων

