
Ημέρα Ανεξαρτησίας 2: Είκοσι χρόνια μετά, οι εξωγήινοι επιστρέφουν
Χρειάστηκαν 20 χρόνια για να έρθει στην οθόνη το πολυσυζητημένο σίκουελ της Ημέρας Ανεξαρτησίας του Ρόλαντ Έμεριχ. Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας κυκλοφόρησε και είναι εντυπωσιακό. Το Independence Day: Resurgence θα βγει στις αίθουσες στις 24 Ιουνίου 2016.
Χρειάστηκαν 20 χρόνια για να έρθει στην οθόνη το πολυσυζητημένο σίκουελ της Ημέρας Ανεξαρτησίας του Ρόλαντ Έμεριχ.
Χωρίς τον Στίβεν Χίλερ του Γουίλ Σμιθ, αλλά έχοντας στο δυναμικό του τον… γιο του, Ντίλαν Χίλερ (τον ερμηνεύει ο Τζέσι Άσερ), η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 24 Ιουνίου 2016.
Ο Τζεφ Γκόλντμπλαμ και ο Μπιλ Πούλμαν επιστρέφουν στους ρόλους τους, ενώ κεντρικό ρόλο αναλαμβάνει ο Λίαμ Χέμσγουορθ (Αγώνες Πείνας).
Η ταινία, με τίτλο Independence Day: Resurgence θέλει τους εξωγήινους να ξανάρχονται για να κατακτήσουν τον πλανήτη Γη. Παρά το γεγονός ότι οι ανθρωπότητα έχει στήσει νέες άμυνες, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι αυτές θα είναι αρκετές.
Το πρώτο τρέιλερ από την ταινία κυκλοφόρησε και είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λίβανος: Νέα εντολή εκκένωσης από τις IDF – Ξεπέρασαν τις 3.000 οι νεκροί από τις ισραηλινές επιθέσεις
- Ριζική μεταμόρφωση του αστικού ιστού της Αμαλιάδας πέριξ του σταθμού του ΟΣΕ
- ΔΕΗ FIBER: Το ίντερνετ από τη ΔΕΗ τώρα και με Σταθερό Τηλέφωνο
- Νέα Αριστερά: Η 19η Μαΐου είναι μέρα μνήμης, τιμής και ιστορικής ευθύνης για τη Γενοκτονία των Ποντίων
- Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών ζητάει ισχυρή πολιτική συνοχής
- Πάτρα: Συγκλονίζει η γυναίκα που δέχτηκε άγρια επίθεση – «Έχω κατάγματα και μώλωπες»




