Σαράντα τέσσσερις υποψηφιότητες για τη θέση του επικεφαλής της ΓΓΔΕ
Σαράντα τέσσσερις υποψηφιότητες υποβλήθηκαν στο υπουργείο Οικονομικών για τη θέση του επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων. Από αυτές οι 43 προέρχονται απο την Ελλάδα, ενώ ένας υποψήφιος είναι από την Αργεντινή.
Σαράντα τέσσσερις υποψηφιότητες υποβλήθηκαν στο υπουργείο Οικονομικών για τη θέση του επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.
Από αυτές οι 43 προέρχονται απο την Ελλάδα, ενώ ένας υποψήφιος είναι από την Αργεντινή.
Στη συνέχεια, όπως αναφέρουν πηγές του υπουργείου Οικονομικών, θα γίνει η αξιολόγηση των υποψηφίων από την αρμόδια Επιτροπή Αξιολόγησης που έχει ορισθεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τραγωδία στη Γαλλία: Τέσσερις νεαροί Πορτογάλοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο κοντά στα σύνορα με την Ελβετία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]
- Ίντερ Μαϊάμι – Βανκούβερ Γουάιτκαπς 3-1: Πρωταθλητής MLS ο Λιονέλ Μέσι (pic)
- «Βόμβες» από Σαλάχ για Σλοτ και διοίκηση της Λίβερπουλ: «Το κλαμπ με… πετάει στις ρόδες του λεωφορείου»
- Φρίντριχ Μερτς: «Είναι στον πυρήνα του DNA μας να σταθούμε στο πλευρό του Ισραήλ»
- Γιατί η πολυτέλεια χάνει τη δυναμική της – Τι φέρνει το 2026

