Πυρκαγιά σε κατάστημα με ρούχα στα Εξάρχεια
Ολοσχερώς καταστράφηκε κατάστημα με ρούχα, στην οδό Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια, από φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Κυριακής. Όσοι βρίσκονταν στο κτίριο απομακρύνθηκαν. Τα αίτια της πυρκαγιάς είναι υπό διερεύνηση, ενώ εξετάζονται καταγγελίες περί εμπρησμού.
Φωτιά εκδηλώθηκε, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, σε κατάστημα με ρούχα στην οδό Θεμιστοκλέους 56 στα Εξάρχεια. Όσοι βρίσκονταν στο κτίριο απομακρύνθηκαν.
Η πυρκαγιά ξέσπασε στις 10:40 το πρωί της Κυριακής και τέθηκε υπό έλεγχο περίπου στις 12:30 το μεσημέρι από εννέα οχήματα με 27 πυροσβέστες.
Το κατάστημα καταστράφηκε ολοσχερώς από τις φλόγες.
Τα αίτια της φωτιάς είναι υπό διερεύνηση από το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής. Εξετάζονται καταγγελίες περί εμπρησμού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η βαθμολογία της Super League μετά τα παιχνίδια του Σαββάτου (6/12)
- Ο Ρίτσαρντ Γκιρ ήταν αποκλεισμένος από τα Όσκαρ για 20 χρόνια λόγω πολιτικής δήλωσης, αλλά «δεν το πήρε προσωπικά»
- Οι «φούσκες» της Wall Street φαίνονται στο Google
- Μουντιάλ 2026: Το πλήρες πρόγραμμα των ομίλων και των νοκ-άουτ
- ΣΥΡΙΖΑ για επεισόδια στην πορεία για τον Γρηγορόπουλο: Η εντολή ήταν η διάλυση των συγκεντρώσεων και η πρόκληση επεισοδίων, πάση θυσία
- Ετοιμάζεις ταξίδι; 10 πράγματα που πρέπει να τσεκάρεις – Ο απόλυτος οδηγός προετοιμασίας



