Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι κάνω αν λερωθεί το φόρεμά μου;

Τι κάνω αν λερωθεί το φόρεμά μου;

Το κράτησες ευλαβικά απ’ την πρώτη στιγμή. Το πρόσεξες σαν κόρη οφθαλμού απ΄ τη μέρα που το έφερες στο σπίτι. Τα «αποκαλυπτήρια» πλησιάζουν κι αυτό σημαίνει πώς αναπόφευκτα θα εκτεθεί σε κινδύνους για μικροατυχήματα. Ένας λεκές από δάκρυ τις περισσότερες φορές διορθώνεται αλλά να θυμάσαι, πώς ακόμη κι αν δεν καθαρίσει, δεν πρέπει να τον […]

Το κράτησες ευλαβικά απ’ την πρώτη στιγμή. Το πρόσεξες σαν κόρη οφθαλμού απ΄ τη μέρα που το έφερες στο σπίτι. Τα «αποκαλυπτήρια» πλησιάζουν κι αυτό σημαίνει πώς αναπόφευκτα θα εκτεθεί σε κινδύνους για μικροατυχήματα. Ένας λεκές από δάκρυ τις περισσότερες φορές διορθώνεται αλλά να θυμάσαι, πώς ακόμη κι αν δεν καθαρίσει, δεν πρέπει να τον αφήσεις να σου καταστρέψει τη διάθεση.

Κατ ‘αρχήν, πάρε μια βαθιά ανάσα και χαλάρωσε πριν από κάθε αντίδραση. Το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να ρίξεις νερό σε σατέν ή να αρχίσεις να τρίβεις μια μεταξωτή οργάντζα. Είναι πιθανόν κάποιος δικός σου, να έχει την εμπειρία που χρειάζεται σ’ αυτό το ζήτημα. Φίλη, αδελφή, κουμπάρα που βρίσκονται κοντά εκείνη τη στιγμή, να τον αναζητήσουν.

Είτε την ώρα που ανεβαίνεις τα σκαλιά της εκκλησίας, είτε την ώρα του πάρτι, να είσαι σίγουρη ότι κανείς δεν θα το προσέξει, αν έχεις φτάσει με πέντε λεπτά καθυστέρηση. Δώσε στον εαυτό σου ένα λεπτό να εκτιμήσει τη ζημία και όχι να προσπαθείς να τη διορθώσεις με μανία.

Σκέψου τρόπους εφευρετικούς εκείνη τη στιγμή που θα καλύψουν το λεκέ με τρικ, όπως κάποιο αξεσουάρ. Αν έχεις φυσικά το χρόνο, σκούπισε το φόρεμα με υγρό μαντηλάκι κι άφησέ το να στεγνώσει, ή κάλεσε το προσωπικό του ξενοδοχείου, τη μοδίστρα που τροποποίησε το φόρεμα, ή τον οίκο που αγόρασες ή νοίκιασες το νυφικό.

Υπάρχουν επίσης μερικά πράγματα που πρέπει να θυμάσαι:
Δεν είσαι η πρώτη νύφη που θα χορέψει στην πίστα με λεκιασμένο νυφικό. Θα νιώσουμε τον πόνο σου αν συμβεί κάποια ζημιά και μακάρι τα σταγονίδια του κόκκινου κρασιού να πιτσιλίσουν προς άλλη κατεύθυνση. Αλλά ειλικρινά, δεν είναι το τέλος του κόσμου. Πιες άλλο ένα ποτήρι καλό κρασί, συνέχισε τον χορό στο πάρτι και ξέχνα το λεκέ. Έχεις ήδη αγχωθεί αρκετά οργανώνοντας αυτό το γάμο και τώρα είναι η ώρα να απολαύσεις τη γιορτή.

gamos.gr

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024