Φόρος στο κρασί ανάμεσα στα ισοδύναμα για τον ΦΠΑ στην εκπαίδευση
Φόρο στο κρασί ετοιμάζει ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, όπως ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από το υπουργείο Οικονομικών μαζί με τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη. Ο κ. Τσακαλώτος έκανε λόγο για 30 περίπου λεπτά φόρο στο μπουκάλι.
Φόρο στο κρασί ετοιμάζει ο υπουργός ΟικονομικώνΕυκλείδης Τσακαλώτος, όπως ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από το υπουργείο Οικονομικών μαζί με τον υπουργό ΟικονομίαςΓιώργο Σταθάκη.Ο κ. Τσακαλώτος έκανε λόγο για 30 περίπου λεπτά φόρο στο μπουκάλι.
Σχετικά με τα ισοδύναμα για τον ΦΠΑ στην εκπαίδευση ο υπουργός Οικονομικών σημείωσε ότι «ο φόρος θα είναι στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ και μπορεί να είναι και μεγαλύτερος, επειδή δεν γνωρίζουμε όλα τα παιχνίδια.
» Ωστόσο τα ισοδύναμα για τον ΦΠΑ στη εκπαίδευση είναι το μόνο προαπαιτούμενο που δεν έχει ολοκληρωθεί, μπορεί να είναι στο νομοσχέδιο αλλά μπορεί να πάει για αργότερα.
» Δεν θεωρείται μεγάλο ζήτημα. Αποφασίσαμε μια μικρή επιβάρυνση της τάξης των 30 λεπτών στο κρασί» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσακαλώτος και πρόσθεσε ότι «εξετάζουμε την πρόταση, θα έχουμε δύο ακόμη εναλλακτικές».
Διαβάστε επίσης:
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αγρίνιο: Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 44χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του κοινοτάρχη
- Θεσσαλονίκη: Φορτηγάκι παρέσυρε πεζό
- Ποια λάδια μπορούμε να προσθέσουμε στο μπολ του σκύλου μας – Πότε είναι ωφέλιμα και πότε όχι
- Ακρίβεια: Το 80% των πολιτών έχει αλλάξει τον οικογενειακό του προϋπολογισμό
- «Ψήνεται» νέα ταινία με θέμα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
- Μελίνα Ασλανίδου: Γιατί ακυρώνει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της
